NLEN

Datavisualistie

Wij maken complexe
data inzichtelijk

Wij maken data inzichtelijk met behulp van grafische en interactieve elementen. Krijg zicht op het grote geheel en zoom in op specifieke details.

UEFA datavisual

Online datavisualisatie

Complexe informatie kan met datavisualisatie op een slimme manier visueel en interactief worden weergegeven. Zo komen er mogelijkheden beschikbaar die met alleen platte cijfers niet te realiseren zijn. De data kan zeer relevante informatie opleveren voor uw organisatie of uw klanten. Een mooi voorbeeld hiervan zijn de projecten die we hebben ontwikkeld voor UEFA en ClaudicatioNet

Datavisualisatie ClaudicatioNet

De kracht van datavisualisatie

De kracht van datavisualisatie is dat mensen visueel zijn ingesteld. Gecompliceerde data is eenvoudiger te begrijpen is voor een brede doelgroep. Zonder specifieke vakkennis is te begrijpen dat een groene lijn omhoog een teken is dat het goed gaat. Een plaatje zegt immers meer dan 1000 woorden!

dashboad Powerpix

Online dashboards, rapportages en jaarverslagen

Datavisualisatie is een goede manieren om een verhaal te vertellen. Door de data visueel en interactief te maken kan er een verhaal verteld worden. Vaak meer dan alleen woorden en cijfers in een rapport kunnen vertellen. Door gebruik te maken van datavisualisatie wordt het een systeem waarin je regels, verbanden en verhoudingen uitlegt.

data meetresultaten

Komen tot nieuwe inzichten

Met datavisualisatie worden verbanden gelegd, patronen in kaart gebracht, trends waargenomen en vergelijkingen gemaakt. Er kunnen nieuwe inzichten ontstaan die anders niet waargenomen  kunnen worden. Hiermee kunnen processen efficiënter worden gemaakt, conversie verhoogd worden of voorspellingen voor de toekomst worden gemaakt. Zo kunnen er op basis van feiten ook sneller en betere beslissingen genomen worden.

Ook scoren met uw data?

Wij bieden doelgerichte oplossingen als het gaat om data visualisatie. Het biedt veel mogelijkheden en het is dan ook een uitdaging om hier effectief op in te spelen. We spreken het graag een keer met u door zodat we samen hier het antwoord op vinden.

Neem contact met ons op