NLEN
Vacature

Datavisualistie

Wij maken complexe
data inzichtelijk

Wij maken data inzichtelijk met behulp van grafische en interactieve elementen. Krijg zicht op het grote geheel en zoom in op specifieke details.

UEFA datavisual

Online datavisualisatie

Complexe informatie kan door middel van datavisualisatie op een slimme manier visueel en interactief worden weergegeven. Zo komen er mogelijkheden beschikbaar die met alleen platte cijfers niet zijn te realiseren. Uw data kan zeer relevante informatie opleveren voor uw organisatie of uw klanten. Een mooi voorbeeld hiervan zijn de projecten die we hebben ontwikkeld voor UEFA en ClaudicatioNet

Datavisualisatie ClaudicatioNet

De kracht van datavisualisatie

De kracht van datavisualisatie is dat mensen visueel zijn ingesteld. Gecompliceerde data is hierdoor eenvoudiger te begrijpen voor een brede doelgroep. Iedereen begrijpt dat een groene lijn omhoog een teken is dat het goed gaat. Een plaatje zegt meer dan 1000 woorden!

dashboad Powerpix

Online dashboards, rapportages en jaarverslagen

Datavisualisatie is een goede manieren om een verhaal te vertellen. Door data visueel en interactief te maken kan een verhaal verteld worden. Dat werkt vaak beter dan alleen woorden en cijfers in een rapport. Door gebruik te maken van datavisualisatie wordt het een systeem waarin je regels, verbanden en verhoudingen kan uitleggen.

data meetresultaten

Komen tot nieuwe inzichten

Met datavisualisatie worden verbanden gelegd, patronen in kaart gebracht, trends waargenomen en vergelijkingen gemaakt. Er kunnen nieuwe inzichten ontstaan die anders niet zouden zijn waargenomen. Processen kunnen efficiënter worden gemaakt, conversies kunnen worden verhoogd of er kunnen voorspellingen voor de toekomst worden gemaakt. Zo kunnen er op basis van feiten sneller en betere beslissingen genomen worden.

Ook scoren met uw data?

Wij bieden doelgerichte oplossingen als het gaat om datavisualisatie. Het biedt veel mogelijkheden en het is dan ook een uitdaging om hier effectief op in te spelen. We spreken het graag een keer met u door zodat we samen hierop het beste antwoord voor uw organisatie vinden.

Neem contact met ons op

 

Offerte aanvragen