Costream intranet

Haal het maximale uit je team
met ons krachtige intranetplatform

Verbind, deel en werk samen met onze intranet oplossing

Costream is een intranet systeem dat we hebben ontwikkeld dat de stroom van versnipperde berichten en emails terugdringt en een logisch archief vormt binnen een organisatie. Maar iedere organisatie heeft een eigen manier van werken en heeft vaak specifieke wensen en eisen. We kunnen het intranet daarom altijd op maat uitbreiden om te voldoen aan je vraag. Ontdek hier de mogelijkheden!

Costream intranet

Altijd en overal
efficiënt samenwerken

Het delen van informatie en kennis is voor iedere organisatie essentieel. Ons intranet maakt dit mogelijk. Eenvoudiger informatie uit wisselen, beter samenwerken en sneller informatie te delen met collega's en klanten. Op het dashboard van het intranet worden de laatste berichten en informatie weergegeven om zo in één oogopslag een overzicht te krijgen van de recente ontwikkelingen.

Notificaties

Blijf op de hoogte!

Door notificaties worden gebruikers automatisch op de hoogte gehouden van belangrijke nieuwtjes. Costream bevat verschillende modules, die afzonderlijk in- of uitgeschakeld kunnen worden. Op dit moment zijn o.a. modules beschikbaar voor berichten, bestanden, gebruikers, projecten, nieuws en agenda's en pushnotifocaties.

Onze intranet oplossingen

We gebruiken privé en zakelijk in toenemende mate social media en andere online diensten en communiceren daar snel en efficiënt. Het is daarom logisch om ook binnen een bedrijfssituaties een digitaal platform toe te passen om medewerkers met elkaar te verbinden. De Intranet oplossing van Softmedia sluit daar bij aan.

We snappen dat iedere organisatie een eigen manier van werken heeft en vaak specifieke wensen en eisen heeft. Een intranet kunnen we daarom ontwikkelen met onze standaard modules en kunnen we aanpassen of uitbreiden op maat. Net wat aansluit bij jouw organisatie! Zo helpen we onze klanten met een intranet dat echt aansluit op hun wensen en eisen. Dit alles om een krachtig communicatieplatform voor organisaties te kunnen creëren.

Eenvoudig en overzichtelijk in een stream

Alle activiteiten worden weergegeven op een tijdlijn. In tegenstelling tot andere social media toepassingen, verwijzen "posts" in Costream naar gestructureerd opgeslagen informatie. Costream is volledig responsive ontwikkeld en beschikbaar d.m.v. apps voor iOS en Android. 

Haal het maximale
uit je team!

Via Costream Intranet kun je gebruik maken van elkaars expertise en je kennis delen met anderen, met collega's brainstormen, kennis en ideeën delen en samen tot nieuwe inzichten komen. Deel nieuwe ontwikkelingen, leads en belangrijke gebeurtenissen, evenementen en projecten. Zo haal je met ons krachtige intranetplatform alles uit je team!

Makkelijk snel en
slim samenwerken

Leer collega's beter kennen en maak gebruik van elkaars expertise. Stel jezelf voor in je eigen profiel en ontmoet nieuwe collega's in het smoelenboek. Op het dashboard van Costream worden de meest recente berichten getoond om zo snel en overzichtelijk de berichten met collega's te delen.

Externe uitnodigen

Costream werkt binnen en tussen organisaties. Werk bijvoorbeeld samen met externe collega aan een project, deel je documenten en discusieer met een klant over een mogelijk aanpassingen aan een project. Alles is terug te lezen en op één plek gearchiveerd. 

Een vertrouwd gezicht

Een intranet
in je eigen huisstijl

Costream wordt opgeleverd in de huisstijl van de organisatie. We passen kleuren lettertypes en logo aan op uw organisatie. Dat geeft een vertrouwde en betrouwbare indruk op de partners en leveranciers die u toegang geeft tot Costream.

Een waardevolle archief

Er ontstaat een soort van 'collectief geheugen', een waardevolle archief die bovendien zeer kostenbesparend is. Zo zal het onoverzichtelijk e-mail verkeer drastisch afnemen. Zakelijk en Privé gaan niet door elkaar heen. De productiviteit wordt hoger omdat mensen hoeven niet meer te zoeken naar gegevens en bestanden en kennis gaat niet verloren.

De zoekfunctie

Zoeken en vinden!

De zoekfunctie waarmee u alle informatie van het intranet kunt doorzoeken. Eén plek waar u alles vindt wat u nodig heeft in bepaalde situatie. Door de informatie op een slimme manier op het Intranet te plaatsen onstaat er één plek waar alle informatie en documenten terug te vinden zijn. 

Gerelateerde projecten

Meer weten over de mogelijkheden
van een eigen intranet?

We snappen dat iedere organisatie een eigen manier van werken heeft en vaak specifieke wensen en eisen heeft. We kunnen het platform natuurlijk altijd op maat uitbreiden om te voldoen aan je vraag. We komen graag op bezoek om er verder over te kunnen praten.