M. Heezen

Een corporate multi-site
en custom intranet
voor M. Heezen

Samen sterk voor morgen

Heezen Holding is een familiebedrijf met activiteiten in sloop, renovatie en herontwikkelingsprojecten. Softmedia ontwikkelde voor M. Heezen en de 10 werkmaatschappijen de corporate websites in de vorm van een veelzijdige multi-site en een intranet applicatie op maat.

Een wereld in beweging

M. Heezen is een familiebedrijf met meer dan 10 werkmaatschappijen en ruim 300 medewerkers en is dé specialist in sloopwerken, asbestsanering, bodemsanering en infratechniek. De vernieuwde corporate website is gericht op deze 4 pijlers van het bedrijf.

Kennis maken
met M. Heezen

De uitdaging is om met de websites een beeld te geven van de diversiteit aan activiteiten van M. Heezen en de specialismen, activiteiten en werkzaamheden van de werkmaatschappijen. Naast de corporate website van Heezen is binnen het platform ook voor de verschillende werkmaatschappij een aparte website ontwikkeld.

Iedere werkmaatschappij
een unieke website

De verschillende websites van de werkmaatschappij zijn ieder uitgevoerd in de specifieke huisstijl van de werkmaatschappij. De websites zijn specifiek ingericht op basis van de activiteiten. Zo heeft iedere werkmaatschappij een unieke website die past in het grote geheel.

Een veelzijdige
Storyblok multi-site

De verschillende websites zijn ontwikkeld met het Storyblok CMS. Een super gebruiksvriendelijk CMS dat tal van mogelijkheden biedt om iedere website apart te onderhouden en los van elkaar uit te breiden met pagina's, nieuwsartikelen, blogs, activiteiten en projecten.

Een slimme multi-site oplossing

Wat is een multi-site? Een multi-site omvat een aantal websites die binnen dezelfde virtuele omgeving draaien. De individuele websites hebben een eigen stijl, content, gebruiksrechten voor het beheer en iedere website heeft een eigen domeinnaam. Maar de websites binnen deze multi-site delen onderling wel dezelfde bestanden, functionaliteiten en maken gebruik van dezelfde template.

De voordelen van een multi-site?

Een multi-site was voor ons de logische oplossing voor M. Heezen en de werkmaatschappijen. De ontwikkelkosten zijn per website een stuk lager en door slim gebruik te maken van de gezamenlijke functionaliteiten kan er veel tijd worden bespaard. Ook het beheren van verschillende websites binnen één omgeving heeft veel voordelen. 

Een intranet applicatie op maat

Voor M. Heezen en de werkmaatschappijen ontwikkelde we een uitgebreide intranet applicatie op maat. Het intranet is alleen toegankelijk is voor de medewerkers van de Heezen organisatie. Door het gebruik van de intranet applicatie kunnen medewerkers makkelijker en efficiënter toegang krijgen tot de informatie en bestanden die ze nodig hebben om hun werk uit te voeren. Het intranet is de plek voor het delen van informatie, zoals nieuws, aankondigingen, belangrijke documenten, veiligheidsvoorschriften en andere relevante informatie.

Een intranet applicatie
op maat

Het intranet van Heezen draagt bij aan een betere samenwerking tussen medewerkers en collega’s doordat belangrijke documenten altijd en overal met elkaar gedeeld kunnen worden. Met de intranet applicatie hebben de medewerkers makkelijker toegang krijgen tot de informatie die ze nodig hebben om hun werk veilig uit te voeren.

Veiligheid voorop!

Een veilige en gezonde werkomgeving creëren is voor Heezen het belangrijkste van alles. De intranet applicatie is ontwikkeld om het veiligheidsbewustzijnsprogramma te ondersteunen. Via de intranet app wordt aandacht gevraagd voor de veiligheid d.m.v toolboxen, instructies, veiligheids-vlogs en werkprocessen. Ook maakt de app het mogelijk om eenvoudig werkplek inspecties te houden en VGM-meldingen (veiligheid, gezondheid en milieu) te maken.

Vrijblijvend afspreken?

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Maak dan eens een afspraak met ons om je ideeën voor een ontwerp voor een website of webapplicatie te bespreken.