Wij zijn je partner
in een complexe en veranderende digitale wereld.

De digitale wereld evolueert met een enorme snelheid. We zijn tot meer in staat dan ooit tevoren. Daardoor wordt er ook steeds meer verwacht van bedrijven en organisaties. Wij helpen je daarmee. Wij zijn je partner in een complexe en veranderende digitale wereld. Om meer te betekenen voor je bezoekers, medewerkers, patiënten of potentiële klanten. Dat doen we met een vooruitziende blik: eerst de vraag helder, dan de juiste oplossing. Zo zijn we in staat om elk digitaal vraagstuk plat te slaan tot praktische oplossingen en heldere doelen. Juist door niet te denken in standaard mogelijkheden, realiseren we de beste oplossingen.

Jouw team met digitale specialisten

We zijn een ingespeeld team van digitale specialisten uit Eindhoven met alle kennis in huis om er voor te zorgen dat u online voorop loopt. In de afgelopen 15 jaar hebben we een reputatie opgebouwd als een betrouwbare online partner. Groot genoeg voor al jouw digitale ambities, maar ook klein genoeg voor korte lijntjes en maximale betrokkenheid.


Veiligheid voorop met de ISO 27001 en NEN 7510 certificeringen

Voor ons is het erg belangrijk dat onze klanten erop kunnen vertrouwen dat de informatie die zij met ons delen, veilig is en dat we hier vertrouwelijk mee omgaan. Daarom zijn wij ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd. Dé standaarden op het gebied van informatiebeveiliging.

Meer dan 15 jaar ervaring

Met meer dan 15 jaar ervaring ontwerpen en ontwikkelen we samen met onze opdrachtgevers innovatieve digitale producten en diensten. Dat doen we voor nationale en internationale organisaties, we helpen MKB bedrijven te groeien en we denken graag mee met innovatieve start-ups. Bovendien zijn we ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd. Dé standaarden op het gebied van informatiebeveiliging.

Wij staan voor:

Een duurzame relatie

Een website maken we samen. Uw kennis over uw doelgroep en uw organisatie gecombineerd met onze kennis en ervaring van internet zorgt voor het beste eindresultaat! In de afgelopen 15 jaar hebben we een reputatie opgebouwd als een betrouwbare online partner.

Maatwerk oplossingen

Iedere opdracht is uniek en heeft specifieke eisen. Dat is de reden dat onze maatwerk aanpak werkt. Daarom investeren we tijd om wensen van de organisatie en de behoeften van de belangrijkste gebruikers goed in kaart te brengen.

Nuchtere kijk op complexe zaken

Onze aanpak is pragmatisch en pro-actief. Zo vertalen we elk complex strategisch vraagstuk naar een passende oplossing. We nemen jouw als klant mee in onze keuzes, ideeën en overwegingen.

Ontzorging op de digitale snelweg

Een nieuwe digitaal product ontwikkelen vanuit je organisatie doe je niet zomaar, zonder enige ervaring. Wij ontzorgen en helpen je met alle facetten die komen kijken bij het maken van een digitaal project.

Denk groot, start klein
en groei slim

Softmedia Interactive is in 2005 opgericht in Eindhoven door Emile van Vijfeijken, Wouter van de Molengraft en Bart van Heugten. Een unieke combinatie van ondernemerschap, technische kennis en creativiteit. Inmiddels beschikken we dan ook over een uitgebreide portfolio met een diversiteit aan klanten waar we erg trots op zijn!

Onze opdrachtgevers
aan het woord

De praktijk is toch het bewijs! Daarom laten we graag onze opdrachtgevers graag zelf aan het woord. Hieronder een aantal testimonials.

Wij werken o.a. voor:

Meer weten?

Wilt u eens van gedachten wisselen? Heeft u plannen voor een website of een online dienst? Laat het ons weten! We staan altijd open voor vragen, interessante ideeën en uitdagende projecten.