Wij bedenken, ontwerpen en ontwikkelen digitale oplossingen voor ambitieuze organisaties.

Van innovatieve websites, webapplicatie en intranet oplossingen tot het digitaliseren van bedrijfsprocessen en complexere technische of UX gerelateerde vraagstukken. Daarbij geloven wij in een lange termijn samenwerkingen waarin onze gezamenlijke expertise zorgt voor het beste eindresultaat!

Onze diensten

Processen in de zorg digitaliseren

Digitalisering speelt een cruciale rol bij het verbeteren van de zorg. Door processen te digitaliseren kunnen we efficiënter werken, fouten verminderen en de algehele kwaliteit van de zorg verhogen. De voordelen van digitalisering hebben een positieve impact op zowel zorgverleners als patiënten.

Video Streaming
Platform Vaem

Mocht je opzoek zijn naar een partner voor een Video Streaming Platform dan kunnen wij je daar bij helpen. We hebben we een eigen Video Streaming Platform ontwikkeld en zijn vanaf het begin betrokken bij de ontwikkeling van het Video On Demand platform Cinetree

Costream; ons veelzijdige intranet platform.

Haal het maximale uit je team met een eigen intranet. Iedere organisatie heeft een eigen manier van werken en heeft vaak specifieke wensen en eisen. We kunnen het intranet daarom altijd op maat uitbreiden om te voldoen aan je vraag.

Officiele partner
van Storyblok

Het landschap van webdevelopment verandert continue. Wij proberen hier de beste tools uit te pikken die het beste resultaat voor onze klanten opleveren. En nu zijn we erg enthousiast over het headless CMS Storyblok. Wat dat inhoudt en welke voordelen het heeft leggen we graag verder uit.

Veiligheid voorop!

Met de ISO 27001 en NEN 7510 certificeringen tonen wij aan dat we onze werkprocessen op orde hebben en voldoen aan de internationale normen en eisen die hiervoor gelden. Onze core business is het ontwikkelen van innovatieve digitale toepassingen, waarbij we ook vaak vertrouwelijke en gevoelige informatie verwerken.

Meer weten?

Wilt u eens van gedachten wisselen? Heeft u plannen voor een website of een online dienst? Laat het ons weten! We staan altijd open voor vragen, interessante ideeën en uitdagende projecten.