Intranet oplossingen

Een intranet maakt het voor medewerkers mogelijk om efficiënter te werken, sneller toegang te krijgen tot belangrijke informatie, beter te communiceren en samen te werken met collega’s. We helpen onze klanten met een intranet dat echt aansluit op hun wensen en eisen. Dit alles om een krachtig communicatieplatform voor organisaties te kunnen creëren.

De voordelen van een intranet

Stroomlijn je interne communicatie

Niet langer een wirwar aan e-mails, nieuwsbrieven en WhatsApp-groepjes. Voortaan nog maar één plek om alle medewerkers van je organisatie te bereiken.

Samenwerken

Samen met collega's aan projecten werken maakt het makkelijker om taken te voltooien, kennis te delen en problemen gezamenlijk op te lossen.

Toegang tot informatie

Snel en gemakkelijk toegang krijgen tot informatie zoals bedrijfsnieuws, lopende projecten of aangepaste veiligheidseisen.

Toegang tot documenten

Belangrijke bedrijfsdocumenten, beleidsdocumenten en trainingsmateriaal voortaan op één centraal punt.

Productiviteit

De verschillende functionaliteiten zorgen ervoor dat er sneller en efficiënter gewerkt kan worden. Dit leidt tot een verhoogde productiviteit van werknemers.

Beveiliging

Een intranet kan werknemers toegang geven tot bedrijfsgevoelige informatie, maar tegelijkertijd de veiligheid van deze informatie garanderen.

Delen van kennis

Alle kennis en talenten binnen de organisatie worden benut doordat collega's snel en makkelijk met elkaar in contact komen.

Notificaties en een eigen app

Na het downloaden van de bedrijfsapp, ontvangen medewerkers notificaties van belangrijke meldingen.

Tijden veranderen...

Vroeger was werken vanuit huis bijna ondenkbaar. Tegenwoordig is het vanzelfsprekend om vanaf iedere locatie, alle informatie bij de hand te hebben. Omdat je werkplek overal kan zijn, is een intranet een onmisbare aanvulling hierop. Wel is het belangrijk dat het intranet op ieder device werkt en bruikbaar is. Is dit ook al mogelijk binnen jouw organisatie?

Iedereen op de hoogte!

Wij ontwikkelen intranet omgevingen om medewerkers, afdelingen en organisaties met elkaar te verbinden. Medewerkers kunnen elkaar binnen een afdeling of binnen de hele organisatie te bereiken en om feedback vragen van specialisten. Wat zou jij willen zien in een intranet?

Ons advies

Veel bedrijven kiezen voor een bepaald intranet vanwege het merk, de prijs of vanwege koppelingen met bestaande systemen. Hoewel het laatste natuurlijk belangrijk kan zijn, is het maken van een keuze op alleen één van deze drie punten misschien niet de beste keuze.

Wij zijn van mening dat het belangrijker is om eerst het doel van een intranet vast te stellen. Want hoe zorg je er voor dat een intranet ook daadwerkelijk gebruikt gaat worden en het een aanwinst is voor je organisatie? Maak een afspraak met ons en laten we samen kijken naar jouw doelstellingen, verwachtingen en hoe we deze het beste kunnen realiseren.

Een flexibel platform
voor online samenwerken

Op zoek naar een makkelijke manier om beter te communiceren binnen je organisatie? Wij verdiepen ons in je organisatie en de doelen voor het intranet. Vervolgens kijken we samen hoe we deze kunnen bereiken. We denken graag met je mee om jou ideale intranet samen te stellen. Natuurlijk in lijn met jouw huisstijl en bereikbaar op elk device via browser of een eigen app.

De drempel laag
en de interactie hoog

Een goed intranet functioneert alleen als iedereen binnen een organisatie ook de voordelen ervan inziet. Op basis van onze ervaringen geven we je graag advies over hoe een intranet succesvol kan worden ingezet binnen jouw organisatie.

Gerelateerde projecten

Ben je op zoek naar een Intranet?

Laat ons je helpen en adviseren met het ontwerpen en ontwikkelen van een intranet dat echt aansluit bij de wensen en eisen van jouw organisatie. Maak eens vrijblijvend een afspraak met ons om te kijken wat jouw doelstellingen en verwachtingen zijn. Dan kijken we samen hoe we deze het beste kunnen realiseren.