Online strategie

We kijken waar je staat, waar je naartoe wilt en wat er moet gebeuren om daar te komen. Digitaal innoveren noemen we dat. Daarbij durven we kritische vragen te stellen om tot de beste online strategie te komen. Juist door buiten hokjes te denken, komen we tot de beste oplossingen. Deze vertalen we vervolgens naar een concreet plan met heldere doelstellingen.

Online geeft kansen,
op korte en lange termijn

Je hebt een stevig fundament nodig om op te kunnen bouwen. Dat geldt ook voor een website of een online dienst. Een goede basis is nodig om een website of applicatie in de toekomst verder te kunnen uitbreiden en aanpassen. Wij gaan niet voor kortlopende projecten. Het is onze ambitie om een langdurige relatie aan te gaan met onze opdrachtgevers.

We werken samen met onze opdrachtgevers zodat we de organisatie, de doelstellingen en de uitdagingen echt goed leren kennen. We bekijken samen of een opdracht haalbaar is, zonder aan een duur ontwikkeltraject vast te zitten. Een goede samenwerking gaat vanuit ons op basis van vertrouwen. We kunnen jou verzekeren dat onze plannen realistisch en uitvoerbaar zijn.


De digitalisering
is in volle gang

Stilstaan is achteruit gaan. Daarom ontwikkelen wij de digitale producten en diensten die ervoor zorgen dat je weer voorop loopt. Wij zijn op de hoogte van de laatste innovaties en ontwikkelingen op het gebied van webontwikkeling en het vereenvoudigen of integreren van bedrijfsprocessen in een webapplicatie. Zo kunnen we gebruik maken van de nieuwste technieken en de meest praktische oplossingen voor onze opdrachtgevers. Een stukje maatwerk software vermomd als een website.

Co-creatie en
'Design Thinking'

Wij geloven in concreet en praktisch meedenken. Een ouderwets potje brainstormen, zonder ingewikkelde spreadsheets en eindeloze powerpoints. In deze vorm van co-creatie en 'design thinking' ontdekken, ontwerpen en analyseren we razendsnel nieuwe business praktische oplossingen voor jouw digitale vraagstukken.

"Je hebt het een stevig fundament nodig om op de lange termijn op je digitale product te kunnen bouwen."

Echte digitale innovatie

Ons beste werk ontstaat door optimaal gebruik te maken van elkaars expertise. Voordat we de oplossingen induiken, willen we jouw organisatie en je klanten leren kennen. Onze opdrachtgevers kennen uiteindelijk hun eigen branche het beste. Door deze kennis te combineren met een dosis creativiteit en technische kennis, kunnen we samen echt innovatieve digitale producten en diensten ontwikkelen.

Wat kun je van ons verwachten?

Deskundigheid, flexibiliteit, transparantie, betrokkenheid en betrouwbaarheid. Complexe vragen brengen we terug naar de kern. Daarbij creëren we de beste ideeën en concrete oplossingen. We denken mee, stellen kritische vragen en komen met concrete ideeën en toepasbare oplossingen. Alles wat je van een digitale partner mag verwachten.

Wij werken o.a. voor:

Onze kwaliteiten?

Supersnel digitaal innoveren door groot te denken en klein te doen. Wij richten ons daarbij op gebruikersvriendelijkheid en betrouwbaarheid van de online dienst of service die we gaan ontwikkelen. Op die manier leveren we een eindresultaat dat gebruiksvriendelijk is en kwaliteit ademt.

Een kwestie van dingen écht anders aanpakken

Benieuwd hoe wij tegen jouw digitale vraagstuk aankijken? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Op deze manier komen we er makkelijk achter of we een match zijn.

Meer weten?

Plannen voor een website of een online dienst? Laat het ons weten. We staan altijd open voor vragen, interessante ideeën en uitdagende projecten.