Development

Steeds meer software programma’s draaien online. Ze zijn altijd, overal bereikbaar en eenvoudig te koppelen met andere systemen. Maar wat als jouw bedrijfsprocessen niet aansluiten bij de standaard oplossingen? Wij helpen je dan graag verder! Want wij ontwikkelen namelijk maatwerk webapplicaties die wel aansluiten bij de specifieke behoeften en werkwijzen van jouw bedrijf of organisatie.

Waarom een maatwerk webapplicatie?

Betere functionaliteit

Wij ontwerpen maatwerk webapplicaties om aan de unieke behoeften, wensen en eisen van jouw organisatie te voldoen. Daardoor zijn wij in staat betere functionaliteiten te maken die beter aansluiten op jouw behoeften dan veel andere generieke oplossingen.

Efficiënt

Maatwerk webapplicaties zijn gebouwd om specifieke processen te ondersteunen. We focussen ons op het doel. Niets meer, niets minder. Geen overbodige functionaliteiten die je toch niet gebruikt. Hierdoor is jouw organisatie in staat efficiënter te werken, en zo tijd en kosten te besparen.

Schaalbaarheid

Maatwerk webapplicaties kunnen makkelijker worden aangepast en uitgebreid dan veel standaard software. Er kunnen nieuwe functionaliteiten worden toegevoegd naarmate de organisatie groeit of de behoefte verandert.

Veiligheid

Wij zijn ISO 27001 & NEN 7510 gecertificeerd. Omdat maatwerk webapplicaties vaak specifiek voor een organisatie zijn ontwikkeld, kunnen wij betere beveiligingsfuncties inbouwen die volledig zijn afgestemd op de beveiligingsbehoeften van je organisatie.


Wij ontwikkelen maatwerk webapplicaties

Er is tegenwoordig steeds meer mogelijk voor het ontwikkelen van echte maatwerk webapplicaties die volledig aansluit bij je bedrijf. Want veel standaard online software sluit in de praktijk niet goed aan, voelt gedateerd aan of is niet gebruiksvriendelijk voor je klanten. Daarom ontwikkelen wij webapplicaties op maat. Echt bedacht vanuit de processen die in jouw organisatie centraal staan.

Dat kan toch veel makkelijker?

Dat denken wij best vaak. Daarom denken we graag praktisch met je mee om samen tot de meest effectieve oplossing te komen. Door jouw kennis over je bedrijf, organisatie of markt te combineren met onze kennis en ervaring, komen we tot het beste resultaat!

Wat als u een werkdag
in de week kunt besparen?

We werken elke dag met veel succes aan unieke webapplicaties van onze klanten. Voor veel van onze opdrachtgevers is een belangrijk deel van hun onderneming afhankelijk van online activiteiten. Zo hebben we voor ZonnepanelenBTW een webapplicatie ontwikkeld die een aantal handelingen automatiseert en het proces voor klanten versimpeld. Dankzij de applicatie wordt wekelijks één werkdag per week bespaard, en de service richting klanten sterk verbeterd. Door het ontwikkelen en integreren van de juiste webapplicatie kunnen bedrijfsprocessen worden versneld, fouten worden voorkomen en repeterend werk worden beperkt.

Wij ontwikkelen
en groeien met je mee

Wij ontwikkelen op lange termijn met je mee. Moet er een online applicatie worden uitgebreid of aangepast? Dankzij onze maatwerk aanpak is dat geen probleem! Samen werken we aan het perfecte platform dat helemaal voldoet aan jouw wensen.  Op deze manier maken we het leven van onze klanten een stukje makkelijker en eenvoudiger.

Heb je een geniaal idee?

Het kan zijn dat je een compleet nieuw idee hebt dat nog ontwikkeld moet worden. Leuk! We denken graag met je mee over hoe we dit kunnen uitwerken tot een concrete webapplicatie, online dienst of product. We hebben de ervaring om ook jouw idee om te zetten in een succesvol eindproduct. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Vrijblijvend afspreken?

Slimme webapplicaties die bedrijfsprocessen versimpelen, versnellen of verbeteren. De mogelijkheden zijn eindeloos. Maar welke mogelijkheden wil jij benutten? Laat het ons dan weten. Wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg!