Wij ontwikkelen websites met Storyblok

Veel van de websites die we ontwikkelen maken we met het Storyblok CMS. Softmedia is ook officieel een Storyblok-gecertificeerde partner. Storyblok is een geavanceerd headless CMS (Content Management System) voor het beheren en publiceren van content op je digitale platform zoals een corporate website, intranet of mobiele app. Wil je een Storyblok website laten ontwikkelen? Laat het ons dan weten!

Softmedia is officieel
Storyblok gecertificeerd partner

Naast dat dit een mooie erkenning is van de kwaliteit van de projecten die we opleveren, is het ook een bevestiging van onze fijne samenwerking. Het contact met Storyblok is sinds het begin al super goed.

Nu we officieel gecertificeerd partner zijn van Storyblok worden de lijntjes met het Dedicated support team nog korter. Het team staat altijd klaar om onze vragen te beantwoorden en suggesties vanuit onze kant worden ten harte genomen. Op die manier kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn en gaat de kwalitieit van onze dienstverlening verder omhoog. Wil je ook een Storyblok website laten bouwen? Laat het ons weten en maak een afspraak.

De super gebruiksvriendelijke interface van Storyblok

Voor zowel ontwerpers, content beheerders als developers is Storyblok voor veel van onze projecten de beste keuze. Het CMS van Storyblok heeft een super gebruiksvriendelijke interface. Iets waar onze klanten natuurlijk erg blij van worden!

De visuele editor van
het Storyblok CMS

Vooral over de visuele editor krijgen we veel enthousiaste reacties. Tijdens het bewerken van een pagina wordt realtime de weergave geüpdatet. Terwijl je een tekst, afbeelding of video aan het plaatsen bent, kun je meteen zien in de 'Visual Editor' hoe de pagina eruit komt te zien.

Software as a Service

Storyblok is een SaaS (Software as a Service). Voor developers betekent dat het opzetten van een project daarom veel minder tijd kost dan met een traditioneel CMS waar alles van de grond af moet worden opgebouwd. Storyblok vereist geen installatie of onderhoud en is altijd up-to-date. Dat bespaart een hoop tijd! De developers kunnen dus eigelijk onmiddellijk beginnen met het bouwen van een project.

Storyblok is een headless CMS

De frontend en backend staan los van elkaar. Wat als groot voordeel heeft dat ontwerpers meer creatieve vrijheid hebben bij het ontwerpen van bijvoorbeeld een website of app. Storyblok is daarom heel flexibel. Aanpassingen en uitbreidingen zijn makkelijk door te voeren. Het makkelijk om api's aan het CMS te koppelen of toe te voegen. Dit zijn nog maar een paar van de voordelen waarom wij graag werken met Storyblok. We leggen het graag verder uit.

Onze succesverhalen
met Storyblok

Steeds meer organisaties kiezen voor de headless CMS oplossing zoals die van Storyblok bij het ontwikkelen van een nieuwe website of digitaal product vanwege de vele voordelen. We zetten Storyblok al geruime tijd in voor tal van verschillende projecten. Ook recent hebben wij Storyblok ingezet voor projecten zoals bij het Video on Demond platform van Cinetree, het multisite platform van HolstCentre en de corporate website en intranet van M.Heezen.

Heb je vragen over Storyblok?

Benieuwd naar de mogelijkheden van Storyblok voor jouw bedrijf? Wil je een Storyblok website laten ontwikkelen? Neem contact met ons op! We beantwoorden graag je vragen en bespreken graag een keer hoe we Storyblok kunnen inzetten voor jou digitale project.