Samen werken aan uw online succes

Eerst kijken we waar je staat, wat de doelen zijn en hoe we deze samen kunnen bereiken. Complexe vraagstukken zetten we om in concrete digitale producten. We geloven in lange termijn samenwerkingen waarin onze gezamenlijke expertises zorgen voor echte innovatie en het beste eindresultaat!

Een proces van ontwerp, ontwikkeling en optimalisatie

1. Online strategie

Zowel strategisch als praktisch denken we mee om tot de meest effectieve oplossingen te komen. We stellen vast wat het doel van de applicatie of website is en wat er moet gebeuren om dat te bereiken. Door jouw kennis van je organisatie en de markt te combineren met onze kennis en ervaring, komen we samen tot het beste eindresultaat.

2. Concept & ontwerp

Creatieve ontwerpen, maar dan zonder vage termen of wollige verhalen. Onze ontwerpen zijn op maat, doelgericht en gebruiksvriendelijk. De gebruikerservaring staat centraal. We zorgen ervoor dat jouw website of applicatie naadloos aansluit op de behoeften van de gebruikers.

3. Development

Wij hebben als doelstelling om het internet niet alleen te gebruiken voor marketingdoeleinden, maar ook voor het optimaliseren en verbeteren van bedrijfsprocessen. Wij ontwikkelen webapplicaties die onze klanten tijd besparen, personeel ontlasten of betere service bieden. Proactief en met korte lijnen zorgen we ervoor dat alles binnen deadline en boven verwachting wordt ontwikkeld.

4. Optimaliseren

Wij ontwikkelen met je mee en gaan graag de samenwerking aan voor de lange termijn. Door bij te sturen en te blijven doorontwikkelen maken we onze producten steeds beter. We zorgen dat het product veilig en up-to-date is, en blijft. Als een project uitgebreid of aangepast moet worden dan is dat dankzij onze maatwerk aanpak geen probleem.

Zo werk je met ons samen.

Elk bedrijf hanteert een eigen manieren van samenwerken. Wij zijn graag flexibel en kijken hoe we binnen jouw mogelijkheden een ideale vorm van samenwerking kunnen vinden. Met heldere afspraken en duidelijke taal. Daarom kiezen we het liefst voor een Agile projectmanagement- methode.

Agile; flexibel en effectief!

Nieuwe projecten delen we zoveel mogelijk op in een aantal kleinere "Sprints". Dat maakt het overzichtelijk en eenvoudiger om de progressie van een project te monitoren. We kunnen zo ook snel bijsturen en inspelen op veranderingen. Tijdens de uitvoering van het project kunnen altijd, bijvoorbeeld door nieuwe inzichten, de prioriteiten of doelen veranderen.

Dit maakt ons uniek

ISO 27001 & NEN 7510

Wij zijn ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd. Dé standaarden op het gebied van informatie beveiliging in het algemeen en voor de zorg in het bijzonder.

Officieel Storyblok partner

Storyblok is een headless CMS (Content voor het beheren en publiceren van content op je digitale platform zoals een corporate website, intranet of mobiele app.

Ruim 15 jaar ervaring

In de afgelopen 15 jaar hebben we een reputatie opgebouwd als een betrouwbare online partner. Met onze kennis en ervaring zorgen we ervoor dat uw online ambities gerealiseerd worden.

Korte lijntjes

Bij ons heb je één duidelijk aanspreekpunt. Aan overbodige accountmanagers en tussenpersonen doen we niet. Wél aan persoonlijk contact, flexibiliteit en heldere communicatie. Met maximale betrokkenheid en korte lijntjes staan we altijd voor je klaar.

Wij zijn NEN 7510 en
ISO 27001 gecertificeerd

Voor ons is het erg belangrijk dat onze klanten erop kunnen vertrouwen dat de informatie die zij met ons delen, veilig is en dat we hier vertrouwelijk mee omgaan. Met de ISO 27001 en NEN 7510 certificeringen tonen wij aan dat we onze werkprocessen op orde hebben en voldoen aan de internationale normen en eisen die hiervoor gelden.

Wat kunnen we voor je betekenen?

Meer weten?

Wilt u eens van gedachten wisselen? Heeft u plannen voor een website of een online dienst? Laat het ons weten! We staan altijd open voor vragen, interessante ideeën en uitdagende projecten.