Digitale oplossingen,
gedreven door functioneel design.

Vaak worden ideeën pas concreet wanneer ze visueel en tastbaar worden. Daarom vertalen we jouw ideeën naar een concreet online concept waarin we zorgen voor de juiste balans tussen stijl en doelstelling. Creatieve ontwerpen, zonder wollige verhalen.

We maken jouw ideeën tastbaar met concrete visuele concepten

Want hoe komt je nieuwe website of webapplicatie er straks uit te zien? En hoe gaat het werken? Om jouw ideeën concreet te maken werken we graag eerst een aantal ontwerpen uit in een Design Sprint. Dat is voor ons dé manier om jouw vraag verder te onderzoeken.

We ontwerpen samen naar een oplossing die de juiste balans heeft tussen de gestelde doelen, gebruiksgemak en technische haalbaarheid. Het voordeel hiervan is dat het zorgt voor een snelle besluitvorming. Tijdens de ontwerpfase kunnen we nog snel en makkelijk belangrijke beslissingen maken voordat de technische ontwikkeling van start gaat.

Elk project is uniek

Ieder bedrijf of organisatie heeft zijn eigen verhaal, visie en doelgroep. Daarom is ieder project voor ons ook uniek. De website is vaak een visuele weerspiegeling van je organisatie; het ontwerp van de website moet daar perfect bij aansluiten. We nemen je daarom mee in onze keuzes, ideeën en overwegingen.

“The alternative to good design is always bad design. There is no such thing as no design.”

Aantrekkelijk en
functioneel webdesign

Ontwerpen moeten visueel aantrekkelijk, toegankelijk en gebruiksvriendelijk zijn. Webdesign is namelijk niet statisch, maar doordacht in gebruik en interactie met de bezoeker. Wij zijn gespecialiseerd in webdesign en het ontwerpen van de optimale User Interface & User Experience (UI & UX) voor websites en webapplicaties.

UI Design

UI staat voor User Interface; het visuele ontwerp van de gebruikersomgeving. Het is belangrijk dat deze perfect aansluit op de verwachtingen van de bezoeker. Hoe werkt het menu? Waar vind ik het antwoord op mijn vraag? Hoe sneller een bezoeker van een website zijn doel bereikt, hoe beter het UI Design geslaagd is.

UX Design

UX staat voor User Experience. Daarbij draait het om de optimale gebruikerservaring bij het bezoeken van een website. Denk daarbij aan de toegankelijkheid en gebruiksvriendelijkheid. Project afgerond? Ook na oplevering houden we de vinger aan de pols en kijken we hoe we continu verbeteringen kunnen blijven doorvoeren.

Logo en huisstijl

We schrijven geen merkstrategie van 100 pagina’s. We zijn immers geen marketingbureau. Wat we wel kunnen, is het ontwerpen van een huisstijl en logo. Daarbij krijg je eventueel een compact handboek voor iedereen die op een later moment nog aan de slag gaat met je huisstijl.


Als jij ons meeneemt in welke stijl en beeldtaal je wilt uitstralen, dan gaan wij op basis daarvan voor je aan de slag. Heb je al een bestaande website of huisstijl, maar kan deze wel een opfrisbeurt gebruiken? Ook daar kunnen we jou bij helpen!

Vrijblijvend afspreken?

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Laten we samen je ontwerp-ideeën voor je website of webapplicatie bespreken!