Onze klanten aan het woord

De praktijk is het bewijs! Daarom laten we graag onze klanten aan het woord. Hieronder een aantal testimonials van onze opdrachtgevers.

Actrice en oprichter van het Cinetree

Hanna Verboom

“Een goede ontwikkelaar is essentieel voor een gecompliceerd platform als Cinetree. Het platform is altijd in ontwikkeling. Ik ben blij dat Softmedia zorgt dat alles gewoon werkt. Ik zou Softmedia voor de volle 100% aanbevelen.'"

Bestuursvoorzitter van de BOSK

Wouter Bos

"De kennis op het gebied van websites en ICT rijkt niet ver in een kleine vereniging. Ik had daarom echt iemand nodig die ik kon vertrouwen. Nadat ik met Softmedia had gesproken, had ik vertrouwen in de samenwerking en dat hebben ze meer dan waargemaakt!"

Online Marketing- en Communicatie strateeg

Anja Gouw

"De samenwerking met Softmedia ervaren we als erg prettig. We kunnen snel schakelen. Het ontwerp in de voorfase ging bijvoorbeeld zeer voorspoedig, en als er foute aannames zijn worden deze vroegtijdig uit het project gehaald. De opleveringen gaan altijd volgens afspraak."

ICT manager bij Den Hartogh

Perry van Dam

"Softmedia is voor mij een leverancier die echt meedenkt. Een bedrijf waarmee wij een langdurige relatie zijn aangegaan. Niet alleen de bouw van de website en intranet hebben ze verzorgd, ze zijn voor ons ook het verlengde van de marketing en communicatie afdeling."

Landelijk coördinator ClaudicatioNet

Loes Hellegers

'"Door de website hebben we minder administratie'! Vanaf het eerste moment hadden we goed contact. Ik kan ze goed bereiken en ze komen snel met een oplossing. Kortom: ze doen wat ze moeten doen en zijn precies en duidelijk.''

Directeur HousingXL

Marc van Pelt

"We willen alle processen optimaliseren. De website, het platform en het intranet. De website is exact gebouwd zoals wij het proces hebben uitgetekend. De facturering van HousingXL loopt via het platform van Softmedia. Een optimalisatie die ons erg veel tijd bespaard!"

Wij werken o.a. voor:


Veiligheid voorop met de ISO 27001 en NEN 7510 certificeringen

Voor ons is het erg belangrijk dat onze klanten erop kunnen vertrouwen dat de informatie die zij met ons delen, veilig is en dat we hier vertrouwelijk mee omgaan. Daarom zijn wij ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd. Dé standaarden op het gebied van informatiebeveiliging.

Meer weten?

Wilt u eens van gedachten wisselen? Heeft u plannen voor een website of een online dienst? Laat het ons weten! We staan altijd open voor vragen, interessante ideeën en uitdagende projecten.