Onze klanten aan het woord

De praktijk is het bewijs! Daarom laten we graag onze klanten aan het woord. Hieronder een aantal testimonials van onze opdrachtgevers.

Strijp-T

Boudie Hoogedeure

Al jaren werkt het Strijp-T ontwikkelteam met Softmedia naar volle tevredenheid. Softmedia werkt snel, denkt pro-actief mee in onze online uitingen. Hierdoor beschikken wij over diverse goed werkende websites met een professionele uitstraling zoals www.strijp-t.nl en www.gebouwtx.nl. Kortom, samenwerken met Softmedia is een absolute aanrader en we zijn blij dat ze onderdeel uitmaken van de digitale promotie van Strijp-T en haar community.

Communicatiemanager - NXTGEN Hightech

Marijn Berg

Softmedia heeft voor ons de nieuwe website gebouwd in Storyblok. De samenwerking met ze was heel fijn. Na samen naar onze wensen te hebben gekeken, hebben ze een goed advies gegeven over welk systeem bij ons past.

Ook de volgende stappen in het proces verliepen goed: de eerste designs van de website waren super en goed in lijn met onze huisstijl. De ontwikkeling zelf verliep spoedig. Softmedia dacht goed mee over de functionaliteiten en was (en is nog steeds) flexibel bij aanpassingen.

Al met al een aanrader dus!

Actrice en oprichter van het Cinetree

Hanna Verboom

“Een goede ontwikkelaar is essentieel voor een gecompliceerd platform als Cinetree. Het platform is altijd in ontwikkeling. Ik ben blij dat Softmedia zorgt dat alles gewoon werkt. Ik zou Softmedia voor de volle 100% aanbevelen.'"

Bestuursvoorzitter van de BOSK

Wouter Bos

"De kennis op het gebied van websites en ICT rijkt niet ver in een kleine vereniging. Ik had daarom echt iemand nodig die ik kon vertrouwen. Nadat ik met Softmedia had gesproken, had ik vertrouwen in de samenwerking en dat hebben ze meer dan waargemaakt!"

Landelijk coördinator ClaudicatioNet

Loes Hellegers

'"Door de website hebben we minder administratie'! Vanaf het eerste moment hadden we goed contact. Ik kan ze goed bereiken en ze komen snel met een oplossing. Kortom: ze doen wat ze moeten doen en zijn precies en duidelijk.''

Online Marketing- en Communicatie strateeg

Anja Gouw

"De samenwerking met Softmedia ervaren we als erg prettig. We kunnen snel schakelen. Het ontwerp in de voorfase ging bijvoorbeeld zeer voorspoedig, en als er foute aannames zijn worden deze vroegtijdig uit het project gehaald. De opleveringen gaan altijd volgens afspraak."

Directeur HousingXL

Marc van Pelt

"We willen alle processen optimaliseren. De website, het platform en het intranet. De website is exact gebouwd zoals wij het proces hebben uitgetekend. De facturering van HousingXL loopt via het platform van Softmedia. Een optimalisatie die ons erg veel tijd bespaard!"

ICT manager bij Den Hartogh

Perry van Dam

"Softmedia is voor mij een leverancier die echt meedenkt. Een bedrijf waarmee wij een langdurige relatie zijn aangegaan. Niet alleen de bouw van de website en intranet hebben ze verzorgd, ze zijn voor ons ook het verlengde van de marketing en communicatie afdeling."

Wij werken o.a. voor:


Veiligheid voorop met de ISO 27001 en NEN 7510 certificeringen

Voor ons is het erg belangrijk dat onze klanten erop kunnen vertrouwen dat de informatie die zij met ons delen, veilig is en dat we hier vertrouwelijk mee omgaan. Daarom zijn wij ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd. Dé standaarden op het gebied van informatiebeveiliging.

Meer weten?

Wilt u eens van gedachten wisselen? Heeft u plannen voor een website of een online dienst? Laat het ons weten! We staan altijd open voor vragen, interessante ideeën en uitdagende projecten.