Cinetree

Cinetree is een Video on Demand
platform met films en documentaires
die je bijblijven

Bijzondere films on demand

Cinetree is een video on demand platform dat zich richt op curatie van films en documentaires die verder gaan dan entertainment. Belangrijke verhalen die je raken, inspireren en aan het denken zetten.

Wekelijks een selectie films met een goed verhaal

Cinetree is een initiatief van Hanna Verboom. Het online platform biedt video on demand (VOD) aan in de vorm van een abonnement en ontwikkelt met de winst nieuwe films en documentaires. Op Cinetree mag je als bezoeker rekenen op kwaliteit; zowel inhoudelijk als qua vakmanschap van de makers.

Een unieke verzameling
films & documentaires

De collectie bestaat uit een unieke verzameling films & documentaires met een goed verhaal. Wekelijks selecteert Cinetree samen met makers, liefhebbers en experts nieuwe titels die je gezien moet hebben. Iedere film wordt persoonlijk ingeleid en van context voorzien door een curator zodat de verhalen blijven hangen, ook nadat de film is afgelopen.

Een optimale kijkervaring!

Softmedia ontwikkelde het Video On Demand (VOD) voor Cinetree inclusief een responsive website die voldoet aan de wensen en eisen van Cinetree, een iOS app, Android app en Smart TV app voor Samsung TV's. Met Google Chromecast en Apple AirPlay stream je eenvoudig van je mobiel of tablet naar het grote scherm. De films van Cinetree zijn op die manier optimaal beschikbaar en de kijkervaring wordt zo eenvoudig mogelijk gemaakt.

Meer dan alleen
films on demand

Het platform biedt meer dan alleen films on demand. Want naast films biedt Cinetree ook unieke content aan via het online platform, zoals interviews met de curators, blogs en custom-made posters. Ook organiseert Cinetree events en speciale bioscoopavonden.

Filmclub met een missie

Een groep toonaangevende curatoren selecteert maandelijks films en documentaires die je gezien moet hebben. Gerenommeerde verhalenvertellers, allen toonaangevend op hun eigen vakgebied, selecteren de films en documentaires. Films die ons kunnen raken, inspireren en zelfs tot actie bewegen. Elke dinsdag en vrijdag verschijnt er een nieuwe filmkeuze van een van de curatoren. Veel van deze titels zijn nergens anders te krijgen of worden als eerste online aangeboden op Cinetree.

Je kunt op twee manieren films kijken. Wordt lid van de Filmclub zodat je altijd 10 goede films kunt kijken of betaal per film. Met jouw bijdrage maakt Cinetree dan weer nieuwe films over onderwerpen die ons allemaal aangaan. Onderwerpen die zorgen dat we elkaar, onszelf en de wereld een beetje beter gaan begrijpen. Bekijk de website van Cinetree voor meer informatie.

"Softmedia heeft een essentiële rol gespeeld in de opkomst van Cinetree. Een goede ontwikkelaar is essentieel in de bouw van een gecompliceerd platform als Cinetree. Het platform is iets dat altijd in ontwikkeling blijft en ik ben blij dat Softmedia zorgt dat alles gewoon werkt!"

Hanna Verboom

Actrice en oprichter van het Cinetree

Vrijblijvend afspreken?

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Maak dan eens een afspraak met ons om je ideeën voor een ontwerp voor een website of webapplicatie te bespreken.