Goede Speelprojecten

Website met ruim 4000
natuurlijke en avontuurlijke
speelplaatsen

Avontuurlijk spelen

Goede Speelprojecten creëert natuurlijke en avontuurlijke speelplaatsen, met dynamische, natuurlijke constructies. Wij ontwikkelde voor Goede Speelprojecten een geheel vernieuwde Storyblok website, inclusief een handige offerte tool die medewerkers van Goede veel tijd bespaart en in staat stelt om makkelijker in contact te leggen met potentiële opdrachtgevers.

Overzicht en structuur

Een prominente plek op de website neemt het aanbod van toestellen en andere materialen in. Het zeer uitgebreide assortiment van producten van Goede is gedigitaliseerd en sneller en makkelijker toegankelijk. De navigatie is speciaal ingericht om via de vier hoofdgroepen snel bij een categorie uit te komen. De productoverzichten bieden vervolgens de mogelijkheid om via de categoriestructuur en filters bij de juiste producten te komen.

Een overzicht van
ruim 4000 producten

Een belangrijk deel van de opdracht is het overzichtelijk presenteren van de ruim 4000 producten die Goede Speelprojecten kan leveren. Alle producten zijn geimporteerd vanuit de oude website en aangevuld met het nieuwe assortiment. Om de producten snel weer te kunnen geven hebben we gebruik gemaakt van het Storyblok CMS.

Snel en makkelijk
een offerte aanvragen

De bezoeker kan de producten opslaan onder een favorietenpagina. Zo kan de bezoeker en potentiële klant later makkelijk een specifiek product terugvinden in het grote assortiment. De opgeslagen producten worden op één pagina opgeslagen. Ook kan direct via deze favorietenpagina een offerte worden aangevraagd voor de opgeslagen producten.

Productsheets genereren
in PDF formaat

Van alle producten die op de website getoond worden kunnen productsheets gegenereerd worden. De informatie wordt vanuit de website ingeladen en omgezet naar een overzichtelijk PDF document waar alle belangrijke gegevens in verwerkt zijn zoals afbeeldingen, tekeningen met afmetingen, specificaties en andere bijzonderheden. Deze kunnen uiteraard door de bezoeker opgeslagen of geprint worden. Deze functionaliteit kan door Goede Speelprojecten zelf ook gebruikt worden om van verschillende producten een projectvoortel te maken.

Meer weten?

De website van ESI is ontwikkeld met het Storyblok CMS. Heeft u vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden van het Storyblok CMS? Laat het ons weten! We komen graag op bezoek om te praten over wat we voor uw organisatie kan betekenen.