NLEN
Vacature

W. van de Vloed

Webshop voor bijzonder design

Webshop van designobjecten van Europese topmerken en designers

 

Bekijk de webshop

W. van de Vloed
homepage webshop

Bijzonder design

Voor W. van de Vloed ontwikkelde Softmedia een webshop voor de verkoop van design objecten en prachtige geschenken van verschillende Europese┬ádesigners en topmerken zoals Kosta Boda Iittala en Riedel. W. van der Vloed staat al sinds 1880 bekend om haar prachtige geschenken, vari├źrend van een klein sfeerlichtje tot een bijzonder designobject.

webshop producten

Klantvriendelijkheid voorop

De website bevat vele duizenden producten en wordt doorlopend verder uitgebreid met producten, merken en ontwerpers. Ook de webshop zelf wordt continu verbeterd en aangepast om zo de bezoeker de meest klantvriendelijke online ervaring te geven.

W. van de Vloed

Afgestemd op de wensen van de klant

Doorontwikkeling van de webshop was een belangrijk uitgangspunt. Dit is mogelijk omdat de webshop van W. van de Vloed op maat is ontwikkeld met een Content Managment Systeem op maat. Dit CMS van de webshop maakt het mogelijk om eenvoudig producten toe te voegen, de voorraad te beheren en orders te verwerken exact afgestemd op de wensen en eisen van de klant.

W. van de Vloed

Geautomatiseerde verzending

Verzending van producten is geautomatiseerd d.m.v. een online koppeling met Fedex. De betalingen worden afgehandeld door de integratie van payment provider Paypal.

W. van de Vloed

99% van de klanten de webshop aan!

W. van der Vloed staat in de wijde omgeving bekend persoonlijke service, zorg en aandacht voor de klant. Ook voor de webshop staat dit hoog in het vaandel. De webshop wordt dan ook door onafhankelijk beoordelingen gewaardeerd door 332 beoordelingen met een gemiddelde van 8,8 en beveelt 99% van de klanten de webshop aan.

Meer weten?

Heeft u ook plannen voor een webshop wilt u gewoon eens van gedachten wisselen met ons? Laat het ons weten en neem contact met ons op!

Contact