Het Zilveren Kruis Plusprogramma

Met het LDF Dashboard kunnen praktijken en hun fysiotherapeuten de kwaliteit van hun dienstverlening monitoren en verbeteren. Dit hebben we nu uitgebreid met het Zilveren Kruis Plusprogramma.

Betere zorg voor de patiënt

Voor het KNGF (beroepsvereniging Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie) hebben we eerder al het LDF Dashboard doorontwikkeld. Via dit dashboard krijgen fysiotherapiepraktijken en therapeuten inzicht in hun behandelgegevens. Dit geeft ze de mogelijkheid om de kwaliteit van hun dienstverlening te monitoren en verbeteren. Een onderdeel van de originele LDF Feedbacktool was daar nog niet bij aan bod gekomen: De rapportages van het Zilveren Kruis Plusprogramma.

Met het ZK Plusprogramma faciliteert het KNGF voor fysiotherapiepraktijken de mogelijkheid om in aanmerking te komen voor een Plusovereenkomst met Zilveren Kruis. Hierbij is het belangrijk dat de praktijkhouders het hele jaar door inzicht hebben in de resultaten en voortgang van hun praktijk en fysiotherapeuten.

Overzichtelijke en gebruiksvriendelijke dashboards

Net zoals voor het LDF Dashboard hebben we samen met het KNGF en Mediquest de rapportages opnieuw vorm gegeven en een beter ogende en meer gebruiksvriendelijke weergave gerealiseerd. De ZK Plusprogramma rapportages en het LDF Dashboard zijn bovendien weer samengevoegd voor makkelijke toegang.

Met het KNGF zijn we inmiddels ook een traject gestart om het LDF Dashboard uit te breiden. Het KNGF zelf heeft altijd plannen en vragen actief bij hun achterban om feedback om het platform continue verder te verbeteren. We kijken daarom ook uit naar de reacties op de nieuwe ZK Plusprogramma rapportages en de verdere samenwerking in de toekomst. Wilt u meer weten over dit unieke project?
Bekijk hier de projectpagina van het LDF Dashboard

Meer weten over online dashboards?

Als dit artikel je interesse heeft gewekt, neem dan contact met ons op voor meer informatie over datavisualisatie, online dashboards en online applicaties. Dan kijken we samen wat de mogelijkheden zijn voor jouw online project!