Nieuwe website
NXTGEN Hightech gelanceerd! šŸš€

De website voor de NXTGEN Hightech community.

Recent hebben we de nieuwe website van NXTGEN Hightech opgelevrd! Het doel van NXTGEN Hightech is om de hightech sector van Nederland terug naar de top teĀ brengen Ć©n een bijdrage te leveren aan oplossingen voor grote maatschappelijkeĀ uitdagingen.

NXTGEN HighTech wil een brug slaan tussen vooruitstrevende HighTech technologieƫn en degenen die er gebruik van willen maken. De website dient als een hub voor inspiratie, kennisuitwisseling en samenwerking. De Storyblok website dient als een sterke basis waarop de komende jaren verder gebouwd zal worden.

We willen graag NXTGEN Hightech bedanken voor de fijne samenwerking en deze mooie opdracht! Wij zijn erg tevreden over hoe we samen binnen een strakke planning tot de eerste versie van de website zijn gekomen. We zien er naar uit om de website in de toekomst samen uit te breiden met extra functionaliteiten voor de NXTGEN Hightech community.

Marijn Berg

Communicatiemanager - NXTGEN Hightech

"Softmedia heeft voor ons de nieuwe website gebouwd. De samenwerking met ze was heel fijn. Na samen naar onze wensen te hebben gekeken, hebben ze een goed advies gegeven over welk systeem bij ons past."

"Ook de volgende stappen in het proces verliepen goed: de eerste designs van de website waren super en goed in lijn met onze huisstijl. De ontwikkeling zelf verliep spoedig. Softmedia dacht goed mee over de functionaliteiten en was (en is nog steeds) flexibel bij aanpassingen."

Al met al een aanrader dus!

Ook met ons samenwerken?

Wilt u eens van gedachten wisselen? Heeft u plannen voor een website of een online dienst? Laat het ons weten! We staan altijd open voor vragen, interessante ideeƫn en uitdagende projecten.