NewStairs

Specialist op het gebied van
traprenovatie & trapbekleding

Voorop in traprenovaties

NewStairs is al meer dan 15 jaar specialist op het gebied van traprenovatie & trapbekleding. Softmedia ontwikkelde voor NewStairs de nieuwe corporate website.

Het vakmanschap van NEWstairs

De website is een belangrijke communicatie- en marketingtool voor het bedrijf. Het is ook een belangrijke tool voor het genereren van waardevolle leads.  De website biedt gedetailleerde informatie over de verschillende traprenovatie-opties, materialen, kleuren en stijlen die beschikbaar zijn. De website van Newstairs bevat een portfolio van voltooide projecten en klantreferenties. De bezoekers kunnen deze bekijken om een idee te krijgen van de kwaliteit en het vakmanschap van NEWstairs.

Geoptimaliseerd voor leadgeneratie

De website van NEWstairs is geoptimaliseerd om leads te genereren. Door middel van contactformulieren, offerte-aanvraagmogelijkheden of nieuwsbriefinschrijvingen kunnen bezoekers hun interesse kenbaar maken en hun contactgegevens achterlaten. Dit stelt het bedrijf in staat om in contact te komen met potentiële klanten en gerichte follow-up-acties te ondernemen om deze leads om te zetten in daadwerkelijke verkopen.

De trapconfigurator

Een unieke feature van de website is de trapconfigurator. De configurator stelt klanten in staat om op een eenvoudige en intuïtieve manier hun eigen trap samen te stellen. De bezoekers van de website kunnen verschillende opties verkennen, zoals materialen, afwerkingen en accessoires en direct zien hoe hun trap eruit zal zien. Dit biedt klanten een interactieve en gepersonaliseerde ervaring, waarbij ze volledige controle hebben over het ontwerp van hun trap.

Klanten kunnen de trapconfigurator gebruiken om verschillende variaties te verkennen totdat ze de perfecte trap hebben gevonden die past bij hun interieur en voorkeuren. Dit bevordert de tevredenheid van klanten en vergroot de kans op het maken van een aankoop. De trapconfigurator dient ook als een inspiratiebron voor klanten die nog niet precies weten wat ze willen. Door de verschillende beschikbare opties te verkennen, kunnen klanten ideeën opdoen en hun ontwerpvoorkeuren verfijnen.

Flexibel voor conversie

NEWstairs heeft voor verschillende doelgroepen een specifieke benadering. De website biedt uitgebreide mogelijkheden om hier op in te spelen. NEWstairs kan zelf met behulp van het Storyblok CMS specifieke pagina's aanmaken en zo inrichten dat deze perfect aansluiten bij de beoogde doelgroep of campagne.

NL, BE/NL en BE/FR

NEWstairs bedient klanten in Nederland en België. Om die reden is de website in drievoud uitgevoerd. Een Nederlandse (NL) versie en een Belgische, uitgevoerd in Nederlands (BE / NL) en Frans (BE / FR). Niet alleen de taal, maar ook de benadering en aanbod verschilt tussen de verschillende versies van de website.

Zoekmachineoptimalisatie


Een geoptimaliseerde website vergroot de online zichtbaarheid in zoekmachines zoals Google. Met het Storyblok CMS kan NEWstairs zelf makkelijk relevante zoekwoorden, hoogwaardige inhoud en andere technische optimalisaties zelf aan de website toevoegen. We hebben daar allerlei specifieke functionaliteiten voor ontwikkeld. Zo kan de website hoger scoren in de zoekresultaten. Dit betekent dat potentiële klanten eerder de website van Newstairs zullen vinden, wat leidt tot meer verkeer en mogelijke conversies.

Ieder z’n vak!

Zoekmachineoptimalisatie en online advertising is erg belangrijk voor NEWstairs. Daarom werken wij graag samen met partners die hierin gespecialiseerd zijn. Ook voor andere vakgebieden zoals copywriting of fotografie werken hebben wij mensen in ons netwerk waar we graag mee samenwerken.

Meer weten?

Benieuwd naar wat we voor jou organisatie kunnen betekenen? Maak dan eens een afspraak met ons om je ideeën voor een website of webapplicatie te bespreken.