NLEN
Vacature

Over ons

Een betrouwbare
online partner

De digitale wereld evolueert met een enorme snelheid. Of het nu gaat om een app, website of online platform. Als je gaat investeren, waarom niet in de beste oplossing?

actiewebsite Philips

Wij zijn een betrouwbare online partner

Een website maken we samen. Uw kennis over uw doelgroep en uw organisatie gecombineerd met onze kennis en ervaring van internet zorgt voor het beste eindresultaat! In de afgelopen 10 jaar hebben we een reputatie opgebouwd als een betrouwbare online partner.

Lees hier wat onze klanten zeggen

Van Maerlantlyceum website

Een proces van ontwerp, ontwikkeling en optimalisatie

Samen met onze opdrachtgevers werken we in een iteratief proces van ontwerp, ontwikkeling en doorlopende optimalisatie. Een groot aantal onze klanten zijn werkzaam in de sectoren Bouw en Vastgoed, Industrie, Zorg en Welzijn en Online Communities

Onze klanten

 

vastgoed website

Uw team met professionals

Wij zijn een team van internet professionals uit Eindhoven en hebben kennis in huis die ervoor zorgt dat u online vooroploopt. Met die kennis en ervaring zorgen we ervoor dat uw online ambities gerealiseerd worden. Graag gaan we de samenwerking aan voor de lange termijn.

Vraag direct een offerte aan

responsive webdesign

Ruim 10 jaar ervaring

Softmedia Interactive is in 2005 opgericht in Eindhoven door Emile van Vijfeijken, Wouter van de Molengraft en Bart van Heugten. Een unieke combinatie van ondernemerschap, webdevelopment en webdesign. Een hobby is uitgegroeid tot een hecht team van internet professionals. Inmiddels beschikken we over een uitgebreide portfolio met klanten waar we trots op zijn!

Interesse gewekt?

Benieuwd naar wat we ook voor u kunnen betekenen? Laat het ons weten! We zijn uitgerust met alle kennis om er voor te zorgen dat uw online ambities worden waargemaakt.
Neem contact met ons op