NLEN

Over ons

Een betrouwbare
online partner

In de afgelopen 10 jaar hebben we een reputatie opgebouwd als betrouwbare online partner. Wij helpen onze klanten hun volledige digitale potentieel te benutten.

 

Lees de testimonials

actie website Philips

Een website maak je niet alleen

Dat doen we samen. Ieder website of online applicatie is namelijk uniek en heeft specifieke eisen. Dat is de reden dat onze maatwerk aanpak werkt! De combinatie van uw kennis over uw doelgroep met onze kennis en ervaring van internet zorgt voor het beste eindresultaat. Wat onze opdrachtgevers van ons vinden kunt u lezen in deze testimonials.

Van Maerlantlyceum website

Een proces van ontwerp, ontwikkeling en optimalisatie

Wij helpen onze klanten om door het onbekende te navigeren, veranderingen door te voeren en zaken online te verbeteren of te transformeren. Samen werken we in een iteratief proces van ontwerp, ontwikkeling en doorlopende optimalisatie.

vastgoed website

Uw team met professionals

Wij zijn een team van internet professionals uit Eindhoven en hebben kennis in huis die ervoor zorgt dat u online vooroploopt. Met die kennis en ervaring zorgen we ervoor dat uw online ambities gerealiseerd worden. Graag gaan we de samenwerking aan voor de lange termijn.

responsive webdesign

Ruim 10 jaar ervaring

Softmedia Interactive is in 2005 opgericht in Eindhoven door Emile van Vijfeijken, Wouter van de Molengraft en Bart van Heugten. Een unieke combinatie van ondernemerschap, webdevelopment en webdesign. Wat begon als hobby is uitgegroeid tot een hecht team van internet professionals. Inmiddels beschikken we over een uitgebreide portfolio met klanten waar we super trots op zijn!

Interesse gewekt?

Benieuwd naar wat we ook voor u kunnen betekenen? Laat het ons weten! We zijn uitgerust met alle kennis om er voor te zorgen dat uw online ambities worden waargemaakt.
Neem contact met ons op