NLEN
Vacature

Certified Storyblok partner

We zijn officieel Storyblok gecertificeerd partner!

Met trots kunnen we bekend maken dat we officieel een Storyblok-gecertificeerde partner zijn!
Storyblok is een geavanceerd headless CMS (Content Management System) voor het beheren en publiceren van content op je digitale platform zoals een corporate website, intranet of mobiele app.

Storyblok certified partner

Naast dat dit een mooie erkenning is van de kwaliteit van de projecten die we opleveren is het ook een bevestiging van onze fijne samenwerking. Het contact met Storyblok is sinds het begin al super goed. Nu we officieel gecertificeerd partner zijn van Storyblok worden de lijntjes met het Dedicated support team nog korter. Het team staat altijd klaar om onze vragen te beantwoorden en suggesties vanuit onze kant worden ten harte genomen.

 

 

Voor zowel ontwerpers, content beheerders als developers is Storyblok voor veel van onze projecten de beste keuze. Het CMS van Storyblok heeft een super gebruiksvriendelijke interface. Iets waar onze klanten natuurlijk erg blij van worden! Vooral over de visuele editor krijgen we veel enthousiaste reacties. Tijdens het bewerken van een pagina wordt realtime de weergave geüpdatet. Terwijl je een tekst, afbeelding of video aan het plaatsen bent, kun je meteen zien in de 'Visual Editor' hoe de pagina eruit komt te zien.

Storyblok CMS

Software as a Service

Storyblok is een SaaS (Software as a Service). Voor developers betekent dat het opzetten van een project daarom veel minder tijd kost dan met een traditioneel CMS waar alles van de grond af moet worden opgebouwd. Het CMS vereist geen installatie of onderhoud en is altijd up-to-date. Dat bespaart een hoop tijd! De developers kunnen dus eigelijk onmiddellijk beginnen met het bouwen van een project.

Headless CMS

Een headless CMS

Storyblok is een headless CMS. De frontend en backend staan los van elkaar. Wat als groot voordeel heeft dat ontwerpers meer creatieve vrijheid hebben bij het ontwerpen van bijvoorbeeld een website of app. Storyblok is daarom ook heel flexibel. Aanpassingen en uitbreidingen zijn makkelijk door te voeren. Doordat de frontend en backend los van elkaar staan is het ook erg makkelijk om andere api's eraan te koppelen of toe te voegen. Dit zijn nog maar een paar van de voordelen waarom wij graag werken met Storyblok.

Steeds meer organisaties kiezen voor een headless CMS oplossing bij het ontwikkelen van een nieuwe website of digitaal product vanwege de vele voordelen. We zetten Storyblok al geruime tijd in voor tal van verschillende projecten. Ook recent hebben we Storyblok ingezet voor projecten zoals Cinetree, HolstCentre en M.Heezen.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Storyblok?

Heb je plannen voor een nieuw project of wil je misschien een oude website laten omzetten naar een nieuw CMS zoals Storyblok? Neem dan contact met ons op.  We laten het graag aan de hand van een demo aan je zien.

 

Neem contact met ons op