We zijn officieel Storyblok
gecertificeerd partner!

Met trots kunnen we bekend maken dat we officieel een Storyblok-gecertificeerde partner zijn! Storyblok is een geavanceerd headless CMS (Content Management System) voor het beheren en publiceren van content op je digitale platform zoals een corporate website, intranet of mobiele app.

Yes! Officieel partner van Storyblok

Naast dat dit een mooie erkenning is van de kwaliteit van de projecten die we opleveren is het ook een bevestiging van onze fijne samenwerking. Het contact met Storyblok is sinds het begin al super goed. Nu we officieel gecertificeerd partner zijn van Storyblok worden de lijntjes met het Dedicated support team nog korter. Het team staat altijd klaar om onze vragen te beantwoorden en suggesties vanuit onze kant worden ten harte genomen.

Voor zowel ontwerpers, content beheerders als developers is Storyblok voor veel van onze projecten de beste keuze. Het CMS van Storyblok heeft een super gebruiksvriendelijke interface. Iets waar onze klanten natuurlijk erg blij van worden! Vooral over de visuele editor krijgen we veel enthousiaste reacties. Tijdens het bewerken van een pagina wordt realtime de weergave geüpdatet. Terwijl je een tekst, afbeelding of video aan het plaatsen bent, kun je meteen zien in de 'Visual Editor' hoe de pagina eruit komt te zien.

Hoe wij Storyblok inzetten?

Het Storyblok CMS is headless. Dat houdt in dat de frontend en backend los staan van elkaar. Een groot voordeel voor ontwerpers die daarmee meer creatieve vrijheid hebben bij het ontwerpen van websites of applicaties.

Recent hebben wij het Storyblok CMS voor verschillende grote en kleinere projecten ingezet. Met Storyblok kunnen we snel een kleinere projecten opzetten en later uitbreiden en opschalen als dat nodig is. Voor grotere projecten is Storyblok juist de perfecte basis om voor langere tijd op te kunnen bouwen. Juist die veelzijdigheid is waarom wij graag met Storyblok werken. Volg de link hieronder om meer te weten te komen over de vele voordelen van Storyblok.

Wil je meer weten over de
mogelijkheden van Storyblok?

Heb je plannen voor een nieuw project of wil je misschien een oude website laten omzetten naar een nieuw gebruiksvriendelijk CMS zoals Storyblok? Neem dan contact met ons op. We laten je Storyblok graag zien en leggen het verder uit aan de hand van een demonstratie.