NLEN
Vacature

UEFA Top Executive Programme

Scoren met data

Al sinds 2008 werken we nauw samen met UEFA TEP (Top Executive Programme). Samen bedenken, ontwerpen en ontwikkelen we diverse applicaties om medewerkers en bonden te ondersteunen met het inzichtelijk maken van data.

UEFA Top Executive Programme

Data inzichtelijker maken

UEFA TEP was op zoek naar oplossingen om met behulp van datavisualisatie grote hoeveelheden financiële en operationele data beter inzichtelijk te maken. Het UEFA Top Executive Programme ontwikkelt analyses en modellen om de bestuurders van de 55 nationale voetbalbonden van de UEFA te ondersteunen met relevante facts & figures.

UEFA Top Executive Programme

Online dashboards en rekenmodellen

Softmedia ontwikkelde op basis van de aangeleverde data en modellen online dashboards om complexe informatie met behulp van datavisualisatie op een slimme en overzichtelijke manier inzichtelijk te maken. Met de applicaties worden de medewerkers van de UEFA en de bestuurders van de voetbalbonden, pro actief gefaciliteerd en ondersteund.

UEFA Top Executive Programme

Datavisualisatie voor nieuwe inzichten

De UEFA TEP applicaties bestaan uit verschillende tools en interactieve dashboards. Van globale overzichten tot zeer specifieke spreadsheets op detailniveau. Met datavisualisatie kunnen er nieuwe verbanden worden gelegd en vergelijkingen worden gemaakt. Een grote informatie stroom wordt met datavisualisatie tools inzichtelijk voor bestuurders en beleidsmakers. Aan de hand van deze inzichten kunnen betere conclusies worden getrokken en beter onderbouwde beslissingen worden gemaakt.

 

UEFA Top Executive Programme

Online benchmarken

Hoe zijn de prestaties vergeleken met buurlanden, concurrenten of hoe presteert een land vergeleken met de Europese top 5? De online dashboards maken het mogelijk om data op verschillende manieren te vergelijken met andere bonden. Dit kan met voorgedefineerde of handmatig samengestelde peergroups. Met de online dashboards kunnen benchmarks van globaal tot in het kleinste detail worden geanalyseerd.

UEFA Top Executive Programme

Exclusieve toegang

De gebruikers van de online applicatie zijn de bestuurders van de 55 Europese voetbalbonden en medewerkers van de UEFA. De rechten voor toegankelijkheid van gebruikers binnen de online applicatie kunnen op verschillende rechten niveaus worden ingesteld.

 

UEFA Top Executive Programme

Persoonlijke dashboards

Aan de hand van persoonlijke voorkeuren wordt een actueel overzicht gegenereerd op basis van de meest recente data. Complexe informatie wordt door middel van datavisualisatie overzichtelijk weergegeven en teruggebracht tot de kern.

Meer weten over dit project?

We laten u het graag zien! Heeft u ook plannen voor een website of een online applicatie of wilt u gewoon eens van gedachten wisselen met ons? Laat het ons weten!

Neem contact op