NLEN
Vacature

Bedrijvenpark Strijp-T

Historie in de maak!

Op het fundament van het verleden bouwt Strijp-T in Eindhoven aan een duurzame toekomst met impact. Met van oudsher een sterke basis in de hightech maakindustrie is Strijp-T de bakermat van de Brainport regio.

 

Bekijk de website

Strijp-T website
Strijp-T

Ondernemen vol energie

Strijp-T richt zich op innovatie, creatieve, technologisch hoogwaardige maakbedrijven en positioneert zich als de ontbrekende extra schakel in versnelling en kwalitatieve groei voor ondernemingen in de Brainport regio. Van Berlo is één van de huurders van het eerste moment en verantwoordelijk voor het ontwerp van de huisstijl en website.

Strijp-T plattegrond

Innovatie zit in het DNA

Op de responsive website van Strijp-T worden de plannen voor de toekomst voor het gebied gepresenteerd. De ontwikkeling van het gebied wordt in beeld gebracht. De karakteristieke gebouwen op Strijp-T hebben ieder een eigen website met specifieke informatie over het gebouw. Deze zullen in de loop tijd steeds verder worden aangevuld naarmate de ontwikkeling vorderd.

Bekijk de gebouwen van Strijp-T

Website Gebouw TR

Interactieve plattegronden

Het innovatieve karakter van de bedrijven is terug te zien op de website. Er wordt gebruik gemaakt van interactieve plattegronden om de verschillende units zichtbaar te maken. Zo kan de bezoeker zien welke units nog beschikbaar zijn en welke bedrijvens reeds hun intreden hebben gedaan in één van de schitterende panden. Het meest unieke is Gebouw TR; de oude energiecentrale uit 1953 die nu is omgedoopt tot het Innovation Powerhouse.

Bezoek de website van Gebouw TR

Strijp-T

De bakermat van de Brainport regio

Strijp-T richt zich op innovatie, creatieve, technologisch maakbedrijven en positioneert zich als de ontbrekende schakel in versnelling en kwalitatieve groei voor ondernemingen in de Brainport regio.

 

Webdesign website Strijp-T

Wat kunnen we voor u betekenen?

Heeft u vragen over dit project of bent u benieuwd naar wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Neem contact met ons op