NLEN
Vacature

NEWstairs

Voorop in trapinnovatie

NEWstairs is specialist op het gebied van traprenovatie & trapbekleding en voorziet iedere trap van een nieuw jasje. Softmedia ontwikkelde voor NEWstairs de nieuwe corporate website.

 

Bekijk de website

NEWstairs corporate website

Al ruim 15 jaar specialist in traprenovatie

NEWstairs is al meer dan 15 jaar specialist in het renoveren van houten trappen en bekleden van betontrappen. Softmedia ontwikkelde voor NEWstairs de nieuwe corporate website. Naast het informeren en inspireren van hun klanten is voor NEWstairs de website een belangrijke tool in het genereren van waardevolle leads. 

NEWstairs website

Flexibel voor conversie

Iedere markt heeft voor NEWstairs namelijk een specifieke benadering in beeld, taal en marketing. De website biedt uitgebreide mogelijkheden om hier op in te spelen. NEWstairs kan zelf met behulp van het Storyblok CMS specifieke pagina's aanmaken en zo inrichten dat deze perfect aansluiten bij de beoogde doelgroep of campagne.

NEWstairs trapconfigurator

De unieke trapconfigurator

Een unieke feature van de website is de trapconfigurator. Hiermee kan de bezoeker op basis van persoonlijke voorkeuren een trap samenstellen met verschillende kleuren en de diverse opties combineren. Zo kan de potentiële klant de mogelijkheden van NEWstairs ervaren en al een beeld vormen van het resultaat.

NEWstairs producten

NL, BE/NL en BE/FR

De website van NEWstairs is meertalig uitgevoerd. NEWstairs bedient namelijk klanten in Nederland en België. Om die reden is de website in drievoud uitgevoerd. Een Nederlandse (NL) versie en een Belgische, uitgevoerd in Nederlands (BE / NL) en Frans (BE / FR). Niet alleen de taal, maar ook de benadering en aanbod verschilt tussen de verschillende versies van de website.

NEWstairs productpagina

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Aan de hand van de voorkeuren wordt bij de configurator ook een fotogalerie samengesteld met foto's van gerealiseerde trappen in die stijl. Per stijl of kleur worden onderaan de website een aantal voorbeelden getoond. Zou kan de mogelijke klant zelf onderzoeken en ondervinden welke kleur het beste bij hen past.

NEWstairs website overzicht

Meer weten?

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Laat het ons weten! We komen graag op bezoek om te praten over wat we voor uw organisatie kan betekenen.

Neem contact op