NLEN

M. Heezen corporate multi-site

Samen sterk voor morgen

Heezen Holding is een familiebedrijf met activiteiten in sloop, renovatie en herontwikkelingsprojecten. Softmedia ontwikkelde voor M. Heezen en de 10 werkmaatschappijen de corporate websites in de vorm van een veelzijdige multi-site.

 

Bekijk de website

Heezen website
M. Heezen website

Een wereld in beweging

M. Heezen is een familiebedrijf met meer dan 10 werkmaatschappijen en ruim 300 medewerkers en is dé specialist in sloopwerken, asbestsanering, bodemsanering en infratechniek. De vernieuwde website is gericht op deze 4 pijlers.

M. Heezen multi-site

De slimme oplossing is een multi-site

Wat is een multi-site? Een multi-site omvat een aantal websites die binnen dezelde virtuele omgeving draaien. De individuele websites hebben een eigen stijl, content, gebruiksrechten voor het beheer en iedere website heeft een eigen domeinnaam. Maar de websites binnen deze multi-site delen onderling wel dezelfde bestanden, functionaliteiten en maken gebruik van dezelfde template. Een multi-site was voor ons de logische oplossing voor M. Heezen en de werkmaatschappijen. De ontwikkelkosten zijn per website een stuk lager en door slim gebruik te maken van de gezamenlijke functionaliteiten kan er veel tijd worden bespaard. Ook het beheren van verschillende websites binnen één omgeving heeft veel voordelen. 

Website werkmaatschappij

Een Storyblok multi-site met mogelijkheden

De multi-site is ontwikkeld met het Storyblok Content Mamagment Systeem. Storyblok is een super gebruiksvriendelijk CMS en biedt tal van mogelijkheden om de website te onderhouden en uit te breiden met nieuwsartikelen, blogs, activiteiten en projecten. Voor elke werkmaatschappij is een website ontwikkeld met de corporate website van M. Heezen als basis, uitgevoerd in de specifieke huisstijl en op maat ingericht op basis van de activiteiten. Zo heeft iedere werkmaatschappij een unieke website die past in het grote geheel.  

M. Heezen websites

Kennis maken met M. Heezen

De uitdaging is om met de websites een beeld te geven van de diversiteit aan activiteiten van M. Heezen en haar werkmaatschappijen. Tegelijkertijd hebben alle werkmaatschappijen eigen specialismes, activiteiten en werkzaamheden. De onderliggende verbanden tussen de werkmaatschappijen moeten voor de bezoekers duidelijk zijn. 

Heezen screenshot

Meer weten?

Heeft u vragen of bent u ook benieuwd naar de mogelijkheden van een multi-site en het Storyblok CMS? Laat het ons weten! We zijn benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen.

Neem contact op