NLEN
Vacature

IP Parking

Innovatieve parkeeroplossingen

IP Parking is een specialist in het ontwikkelen, produceren, installeren en hosten van online parkeermanagement systemen van de hoogste kwaliteit.

 

Bekijk de website

IP Parking
IP Parking website

De corporate website

Softmedia verzorgde voor IP Parking o.a. de corporate website. IP Parking produceert en installeert parkeersystemen van de allerhoogste kwaliteit. De parkeerindustrie is volop in beweging. Innovatieve en slimme oplossingen bieden telkens nieuwe mogelijkheden. De responsive website weerspiegelt de innovatieve en vooruitstrevende visie van IP Parking.

IP Parking

Systeem configurator

Innovatieve en slimme oplossingen bieden telkens nieuwe mogelijkheden en de parkeerindustrie is volop in beweging. IP Parking speelt daarop in met telkens vernieuwende en innovatie projecten. Een van die projecten die in ontwikkeling is, is de parkeersysteem configurator. Hiermee kan een compleet parkeersysteem van hardware tot en met onderhoud en installatie samengesteld worden. Aan de hand van verschillende parameters kan de klant eventueel zelf een systeem samenstellen.

 

 

IP Parking

Responsive website

De responsive website past zich aan aan het scherm waarmee een bezoeker de website van IP Parking bekijkt. Of dit nu een desktop computer, een tablet, of een smartphone is. Er is slechts één website, waarvan de layout zich aanpast aan het beeldscherm van de bezoeker.

IP Parking

Één centraal CMS

Op de website vindt de bezoeker o.a. gedetailleerde informatie over de producten en parkeersystemen die IP Parking ontwikkeld, een overzicht van gerealiseerde projecten en nieuws over de laatste ontwikkelingen binnen de parkeerindustrie.

IP Parking website

Innovatieve en slimme oplossingen

IP Parking heeft zich in enkele jaren ontwikkeld tot de meest succesvolle parkeerprofessional op de Nederlandse markt. We zijn trots op de samenwerking met IP Parking als online partner. Bekijk hier voor welke opdrachtgevers we nog meer werken.

Onze klanten