NLEN
Vacature

Goede Speelprojecten

Avontuurlijk spelen

Goede Speelprojecten creëert natuurlijke en avontuurlijke speelplaatsen, met dynamische, natuurlijke constructies. Wij mochten de nieuwe versie van de Goede Speelprojecten website ontwikkelen.

 

Bekijk de website

Goede Speelprojecten website

"Spelen, het zit in onze natuur"

Goede Speelprojecten creëert natuurlijke en avontuurlijke speelplaatsen. Het speelse karakter moet natuurlijk ook terug te zien zijn op de website. De website moet vrolijk speels en tegelijkektijd heel overzichtelijk zijn. En daar zijn we in geslaagd!

Goede Speelprojecten uitgelicht

Overzicht en structuur

Een prominente plek op de website neemt het aanbod van toestellen en andere materialen in. De navigatie is speciaal ingericht om via de vier hoofdgroepen snel bij een categorie uit te komen. De productoverzichten bieden vervolgens de mogelijkheid om via de categoriestructuur en filters bij de juiste producten te komen.

Goede Speelprojecten productoverzicht

Ruim 4000 producten

Een belangrijk deel van de opdracht is het overzichtelijk presenteren van de ruim 4000 producten die Goede Speelprojecten kan leveren. Alle producten zijn geimporteerd vanuit de oude website en aangevuld met het nieuwe assortiment. Om de producten snel weer te kunnen geven hebben we gebruik gemaakt van het Storyblok CMS.

Goede Speelprojecten producten

Offerte aanvragen

De bezoeker kan de producten opslaan onder een favorietenpagina. Zo kan de bezoeker en potentiële klant later makkelijk een specifiek product terugvinden in het grote assortiment. De opgeslagen producten worden op één pagina opgeslagen. Ook kan direct via deze favorietenpagina een offerte worden aangevraagd voor de opgeslagen producten.

Goede Speelprojecten productpagina

Productsheets genereren

Van alle producten die op de website getoond worden kunnen productsheets gegenereerd worden. De informatie wordt vanuit de website ingeladen en omgezet naar een overzichtelijk PDF document waar alle belangrijke gegevens in verwerkt zijn zoals afbeeldingen, tekeningen met afmetingen, specificaties en andere bijzonderheden. Deze kunnen uiteraard door de bezoeker opgeslagen of geprint worden. Deze functionaliteit kan door Goede Speelprojecten zelf ook gebruikt worden om van verschillende producten een projectvoortel te maken.

Goede Speelprojecten website overzicht

Meer weten?

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Laat het ons weten! We komen graag op bezoek om te praten over wat we voor uw organisatie kan betekenen.

Neem contact op