NLEN
Vacature

eldoLED

Intelligent LED solutions

eldoLED is een wereldspeler in het ontwerpen en produceren van intelligente oplossingen
voor op LED gebaseerde verlichtingssystemen. Voor eldoLED ontwikkelde Softmedia de corporate website, een productcatalogus app en de website voor dochteronderneming PowerPix.

 

Bekijk de website

eldoLED
eldoLED

Matching your requirements

Om snel en eenvoudig te kunnen zoeken binnen het grote assortiment van de zeer specialistische producten zijn er uitgebreide zoekfunctionaliteiten ontwikkeld waarmee eenvoudig gezocht kan worden op eigenschappen en specificaties. Gedetailleerde productinformatie, in de vorm van Data- en Specificationsheets, worden als een PDF document gegenereerd. Deze kunnen door de bezoeker vervolgens gedownload worden. De website van eldoLED presenteert verder corporate nieuws, uitgebreide product informatie, uitleg over de verschillende toepassingen en contact- en dealerinformatie.

eldoLED app

Digitale productcatalogus

De producten van EldoLED zijn volop in ontwikkeling en de productlijnen worden continu doorontwikkeld. Daarom ontwikkelden we een digitale productcatalogus. De iOS app presenteert de producten met up-to-date informatie. Zo kunnen bijvoorbeeld vertegenwoordigers van eldoLED bezoekers van de beursstand van actuele informatie voorzien en direct per email toesturen. Deze informatie wordt opgehaald uit de app en komt overeen met de informatie van de website. De iOS applicatie is ook beschikbaar gesteld in de AppStore.

eldoLED

PowerPix Smart Monitor

Voor de lichtprojecten van PowerPIX is een analyse tool ontwikkeld om de prestaties van licht installaties inzichtelijk te maken en in één oogopslag te monitoren. Doormiddel van deze datavisualisatie kan een project eenvoudig gemonitord worden. Mocht er een probleem zijn in het systeem, dan is meteen visueel zichtbaar waar en wat het betreft. Met een uitgebreide filter zijn foutmeldingen ook makkelijker te herleiden dan voorheen.

eldoLED

Creating landmarks

PowerPIX is een onderdeel van eldoLED waarvoor een eigen website is ontwikkeld. Powerpix biedt volledig geïntegreerde oplossingen voor stroom, controle en diagnose en kan worden aangepast aan elke architectuur. De website verstrekt o.a. informatie over projecten, producten en onderdelen.

eldoLED

Light is our passion, your product our drive

Slimme en efficiënte systemen die voldoen aan de behoeften van een steeds meer energiebewuste wereld. De producten maken het mogelijk om visuele lichteffecten te integreren in bijvoorbeeld gebouwen, media-façades, podiumverlichting en retailverlichting.

Neem contact met ons op!

Heeft u ook plannen voor een website of een online applicatie of wilt u gewoon eens van gedachten wisselen met ons? Laat het ons weten!

Neem contact op