NLEN
Vacature

Andus Group

Serving the Industry

Softmedia ontwikkelde voor Andus Group een online platform
waarmee de 14 werkmaatschappijen ieder hun eigen website kunnen beheren

 

Bekijk de website

Andus Group
Andus Group

14 werkmaatschappijen

Softmedia ontwikkelde voor Andus Group een nieuw online platform. De Andus Group bestaat uit 14 werkmaatschappijen en kent een gezamenlijke omzet van meer dan € 300 miljoen, met circa 1.100 medewerkers werkzaam in Nederland, België en Slowakije. De groep richt zich op de petrochemie, de olie- en gaswinning, de civiele en de industriële markt en de railinfrastructuur.

Andus Group

Beheerd vanuit één CMS

De websites van de verschillende bedrijven binnen Andus Group worden beheerd vanuit één Content Managment System, waarvan de meeste websites ook meertalig zijn uitgevoerd. Doordat de websites in één CMS worden beheerd, kan informatie makkelijk op meerdere websites worden gepubliceerd.

Andus Group

Verschillende rechtenniveau's en beheerders

Het CMS van dit platform kent ook verschillende rechtenniveau's en beheerders. Op deze manier kunnen meerdere webmasters de websites onderhouden. Iedere onderneming heeft een eigen responsive website met specifieke wensen en eisen in verschillende talen.

Andus Group

Content beoordelen en goedkeuren

De website geeft een duidelijk en overzichtelijke beeld van alle werkzaamheden van de gehele Andus Group en de relaties die de bedrijven met elkaar hebben. Ieder bedrijf kan met het CMS zijn eigen website beheren en onderhouden, maar voordat content wordt gepubliceerd in de live omgeving, wordt deze vanuit het hoofdkantoor eerst beoordeeld.

Andus Group

Wat kunnen we voor u betekenen?

Heeft u ook plannen voor een nieuwe website of wilt u gewoon eens van gedachten wisselen met ons? Laat het ons weten!

Neem contact op