NLEN

Webdesign

Aantrekkelijk en functioneel webdesign

Dat zijn de kenmerken van onze websites. Webdesign dat in dienst staat van de online doelstellingen van onze klanten en aansluit bij de boodschap die ze willen vertellen.

webdesign Parkeren

Creatief webdesign, functionaliteit en gebruikersgemak.

Webdesign en creatieve vormgeving gaan bij ons altijd hand-in-hand met functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Elke interactie moet natuurlijk aanvoelen. Elk menu, elke knop en elke stap moet logisch zijn. Responsive en mobielvriendelijk. Wij zorgen voor een ontwerp dat zowel aantrekkelijk als gebruiksvriendelijk is.

Blogtrippers webdesign

“Not just a pretty picture”

Een goed webdesign voldoet aan de perfecte verhouding tussen functionaliteit, gebruikersgemak en beleving. Het is niet alleen een voorwaarde voor een professionele uitstraling van een organisatie, maar ook voor het bereiken van het beste resultaat. Een webdesign is niet statisch, maar doordacht in gebruik en interactie.

Responsive design

Responsive design

Wij werken met responsive webdesign. Met een responsive website maakt het niet uit hoe de bezoeker een website bekijkt. Of dit nu met een desktopcomputer, tablet of smartphone is, een responsive webdesign past zich aan in zowel vorm als functionaliteit. Zo heeft iedere bezoeker van de website een optimale gebruikerservaring.
Lees meer

SDK webdesign

Functioneel webdesign

Eenvoud is het passende antwoord op complexiteit! De digitale wereld vereenvoudigen voor onze klanten en samen digitale vraagstukken vertalen in een passend webdesign, website, mobiele app of online applicatie waarmee ze maximaal rendement kunnen maken op korte en lange termijn. Bij een goed goed webdesign staat de eindgebruiker altijd centraal.

De praktijk is ons bewijs

Bekijk ons werk voor een digitaal voorproefje. Heeft u plannen voor een project of vragen over webdesign? We komen graag een keer op bezoek of kom bij ons in Eindhoven op kantoor langs!
Neem contact met ons op