NLEN

Webdesign

Aantrekkelijk en functioneel webdesign

Een sterk webdesign is niet alleen de voorwaarde voor een professionele uitstraling,
maar ook voor het bereiken van het beste resultaat.

functioneel webdesign

Webdesign, functionaliteit en gebruikersgemak.

Webdesign en creatieve vormgeving gaan bij ons hand-in-hand met functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Met een goed webdesign zorgen wij ervoor dat uw website, intranet of online applicatie er niet alleen oogstrelend uitziet, maar ook intuïtief en eenvoudig te gebruiken is. Webdesign is niet statisch, maar doordacht in gebruik en interactie.

Responsive webdesign Eindhoven Airport

Responsive webdesign

Wij werken met responsive webdesign. Afhankelijk van het device waarmee de bezoeker de website bezoekt, desktop computer, tablet of smartphone, past de responsive website zich aan in zowel vorm als functionaliteit.

 

Responsive websites

Responsive design Megawatt

UX design

UX staat voor User Experience. UX design draait dan ook om het maken van een optimale gebruikerservaring bij het bezoeken van een website of app. Dat is niet allemaal van tevoren te ontwerpen of bedenken. Het is daarom belangrijk te weten wie de doelgroep is en het continue meten en verbeteren van het webdesign en de interface.

 

Bekijk ons werk

UI webdesign Blogtrippers

UI design

UI staat voor User Interface. De gebruikersomgeving. Niet alleen algehele webdesign, maar vooral  alle elementen in de interface zijn voor een UI designer van groot belang. Hoe sneller een bezoeker van een website zijn doel bereikt, hoe beter het UI design geslaagd is.

De praktijk is ons bewijs!

Bekijk ons werk voor een digitaal voorproefje. Heeft u vragen over webdesign, plannen voor een nieuw project of wil u een offerte aanvragen voor een website? Laat het ons weten!

Neem dan contact met ons op