We maken ideeën tastbaar met concrete visuele concepten

Vaak worden ideeën pas concreet wanneer ze tastbaar worden. Dat geldt ook voor nieuwe online diensten die wij maken. Elk bedrijf hanteert een eigen manieren van samenwerken. Wij zijn graag flexibel en kijken hoe we binnen jouw mogelijkheden een ideale vorm van samenwerking kunnen vinden. Hieronder in het kort hoe we met onze opdachtgevers meedenken over nieuwe innovatieve concepten en hoe we deze samen omzetten tot een concreet concept .

Een nieuw project begint natuurlijk vaak met de wensen en eisen op een rijtje zetten, brainstormen en ideeën bespreken. Wat zijn de belangrijkste problemen en uitdagingen van het project? Welke functionaliteiten hebben een hoge prioriteit (must haves) en welke hebben een minder hoge prioriteit (leuke extraatjes)?


Dan gaan we aan de slag en proberen met een concreet voorstel te komen. Hebben we de opdracht goed begrepen of zijn er nog losse eindjes? Daarom proberen dit alles uit te werken in een aantal visuele concepten. We merken dat een project vaak pas echt gaat leven als we deze eerste concepten laten zien. Wireframes kunnen handig zijn en user-stories zijn natuurlijk belangrijk voor de functionaliteiten van een project, maar ze blijven soms vaag en abstract.

Met een aantal uitgewerkte visuals krijgen onze klanten meteen een duidelijk beeld van het project. Dat praat een stuk makkelijk! Soms is het een schot in de roos. Soms passen we de concepten een aantal keer aan. Geen probleem! Want tijdens deze ontwerpfase kunnen we nog snel en makkelijk belangrijke wijzigingen doorvoeren en testen voordat de technische ontwikkeling van start gaat. Zo ontwerpen we samen met de klant naar de beste oplossing die de juiste balans heeft tussen de gestelde doelen, gebruiksgemak en technische haalbaarheid.

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Laten we samen je ontwerp-ideeën voor je website of webapplicatie bespreken! Kijk in onze portfolio voor een digitaal voorproefje!

Meer weten?

Wilt u eens van gedachten wisselen? Heeft u plannen voor een website of een online dienst? Laat het ons weten! We staan altijd open voor vragen, interessante ideeën en uitdagende projecten.