Ontdek de kracht van Multi-Site Oplossingen!

Wist je dat een multi-site een wereld aan mogelijkheden opent? Met onze innovatieve aanpak kunnen verschillende websites naadloos samenwerken binnen één virtuele omgeving. De voordelen? Lagere ontwikkelkosten per website en efficiënt gebruik van gezamenlijke functionaliteiten, wat kostbare tijd bespaart.

Wat is een multi-site?

Een multi-site omvat een aantal websites die binnen dezelfde virtuele omgeving draaien. De websites binnen de multi-site delen onderling dezelfde  functionaliteiten, bestanden en maken gebruik van dezelfde template. De individuele websites hebben wel een eigen stijl, content, gebruiksrechten voor het beheer en hebben een eigen domeinnaam. 

De voordelen van een multi-site?

De ontwikkelkosten zijn per website een stuk lager en door slim gebruik te maken van de gezamenlijke functionaliteiten kan er veel tijd worden bespaard. Ook het beheren van verschillende websites binnen één omgeving heeft veel voordelen. 

De multi-site oplossing voor M. Heezen

Voor M. Heezen en haar werkmaatschappijen was een multi-site de logische oplossing. De websites van de verschillende werkmaatschappijen zijn ieder uitgevoerd in de specifieke huisstijlkleuren en zijn specifiek ingericht op basis van de activiteiten. Zo heeft iedere werkmaatschappij een unieke website die past in het grote geheel. Het beheren van diverse websites wordt een fluitje van een cent dankzij onze geïntegreerde aanpak. Elke werkmaatschappij heeft een unieke website die perfect past in het grotere geheel, met behoud van individuele stijl en functionaliteit.

De verschillende websites zijn ontwikkeld met het krachtige Storyblok CMS. Een super gebruiksvriendelijk CMS dat tal van mogelijkheden biedt om iedere website apart te onderhouden en los van elkaar uit te breiden met pagina's, nieuwsartikelen, blogs, activiteiten en projecten.

Recent hebben we een aantal succesvolle multi-site projecten opgeleverd. Zo hebben we voor CRA vastgoed een platform ontwikkeld waar we een platform hebben gecreëerd om moeiteloos websites op te zetten voor verschillende vastgoedprojecten.

Benieuwd naar de mogelijkheden van een multisite voor jouw bedrijf?

Maak een afspraak met ons! We leggen het graag aan je uit en laten je graag de mogelijkheden zien in een demo.