We hebben onze jaarlijkse audit voor de ISO27001 en NEN7510 weer succesvol afgerond!

Wij zijn verheugd te kunnen meedelen dat we opnieuw de jaarlijkse audit voor onze ISO 27001 en NEN 7510 certificering, met succes hebben doorlopen. Dit soort audits onderstreept onze toewijding aan het waarborgen van de veiligheid en integriteit van vertrouwelijke en gevoelige informatie van onze klanten.


ISO 27001 is de internationale standaard voor informatiebeveiliging. NEN 7510 is een specifieke Nederlandse norm voor het verwerken van patiëntgegevens. Het behalen van deze certificeringen bevestigt ons dat de wijze waarop we werken voldoet aan strenge normen voor informatiebeveiliging en privacybescherming, zowel op nationaal als internationaal niveau. Onze klanten zoals de UEFA en Chronisch ZorgNet kunnen er daardoor op vertrouwen dat hun informatie bij ons in goede handen is.


We willen Instant27001 bedanken voor de fijne software en in het bijzonder willen we Faitchel Herkul van Purasec bedanken. Onze security officer, kennisbank, coach en stok achter de deur

Meer weten?

Heeft u plannen voor een project en wilt u zeker zijn dat de informatiebeveiliging op uw digitaal platform orde is? Laat het ons weten! We staan altijd open voor vragen, interessante ideeën en uitdagende projecten.