ESI - Hosted by TNO

An open and diverse
innovation research center

Managing Complexity

ESI is een toonaangevend onderzoekscentrum voor toegepast onderzoek voor systeemontwerp en engineering. ESI pakt de steeds toenemende complexiteit aan waarmee de hightech-industrie wordt geconfronteerd. De nieuwe website heeft als doel om de complexe materie van ESI op een overzichtelijke manier online te presenteren.

ESI is een uniek platform
voor open innovatie

Het onderzoek van ESI sluit aan bij trending topics die een belangrijke rol spelen in de huidige samenleving. Het doel van de nieuwe website is het navigeren binnen de website duidelijk en intuïtief laten aanvoelen, de onderzoeken beter vindbaar te maken en de website laten aansluiten op de vernieuwde huisstijl. Om de complexe inhoud op een overzichtelijke manier te presenteren is de navigatie structuur vereenvoudigd. Visueel is gebruik gemaakt van iconen om de verschillende onderdelen van elkaar te scheiden.

Meer dan 1000 toonaangevende publicaties

Het resultaat van de onderzoeksactiviteiten van ESI is een reeks methoden en ondersteunende tools voor het ontwerpen van hightech en embedded systemen. Onderdeel van de website is een uitgebreid archief van diverse publicaties. Het archief van ruim 1000 onderzoeken is te doorzoeken op jaartal van publicatie, auteur en thema

Het ESI Symposium

Jaarlijks bezoeken ongeveer 500 mensen het ESI Symposium in Veldhoven. Vanwege het Corona-virus vindt het symposium sindsdien ook plaats als online symposium in de vorm van webinars. De ESI academie biedt daarnaast ook online cursussen en workshops over de methoden en tools van ESI.

"Europe's smartest
square kilometer"

ESI is onderdeel van TNO, gelegen op het High Tech Campus in Eindhoven; "Europe's smartest square kilometer". ESI heeft als open innovatie onderzoekscentrum partnerschappen met verschillende universiteiten en toonaangevende hightechbedrijven zoals ASML, Philips, Canon en Nexperia.

Meer weten?

De website van ESI is ontwikkeld met het Storyblok CMS. Heeft u vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden van het Storyblok CMS? Laat het ons weten! We komen graag op bezoek om te praten over wat we voor uw organisatie kan betekenen.