NLEN
Vacature

Website voor de Industrie

Wij ontwikkel Websites
voor de Industrie

We hebben de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan met ontwikkelen van corporate websites voor de industrie. Corporate websites, innovatieve applicaties en online jaarverslagen.

HolstCentre website

The future belongs to those who create it

Holst Centre is een onderzoekcentrum voor ontwikkeling dat technologieën op het gebied van draadloze autonome sensor technologie en flexibele elektronica. Softmedia ontwikkelde de corporate website en het online jaarverslag voor Holst Centre

 

Lees meer over de website van Holst Centre

website voor Industrie

Multisite voor Andus Group

De Andus Group richt zich op de petrochemie, de olie- en gaswinning, de civiele en de industriële markt en de railinfrastructuur. Wij hebben voor de Andus Group een multisite ontwikkeld waarmee de 14 werkmaatschappijen ieder hun eigen corporate website kunnen beheren.

 

Meer over de Andus Groep website

website Bosk

eldoLED Intelligent LED solutions

eldoLED is een wereldspeler in het ontwerpen en produceren van intelligente oplossingen voor op LED gebaseerde verlichtingssystemen. Voor eldoLED ontwikkelde Softmedia de corporate website, een productcatalogus app en de corporate website en applicatie voor dochteronderneming PowerPix.

 

Meer over de eldoLED website

corporate website

Innovatieve parkeeroplossingen van IP Parking

IP Parking is een specialist in het ontwikkelen, produceren, installeren en hosten van online parkeermanagement systemen van de hoogste kwaliteit. Softmedia verzorgde voor de corporate website en een innovatieve online parkeersysteem configurator.

 

Meer over de IP Parking website

Wat kunnen we voor u betekenen?

Heeft u plannen voor een nieuwe corporate website laat het ons weten!

We zouden graag eens met u van gedachten wisselen.

 

Neem contact met ons op