NLEN
Vacature

Websites voor Zorg & Welzijn

Websites en applicaties
voor de Zorg

We hebben de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan met het maken van websites voor organisaties die werkzaam zijn in de Zorg en Welzijn. Hieronder enkele voorbeelden.

Claudicationet screenshot

Een stap vooruit in de zorg met ClaudicatioNet

ClaudicatioNet heeft als doel de zorg en behandeling van Claudicatio Intermittens te verbeteren, de kosten te verlagen en een landelijk dekkend netwerk van fysiotherapeuten op te leiden. De website van ClaudicatioNet is hiervoor een belangrijke middel.

 

Lees meer over ClaudicatioNet

website Bosk

De BOSK; Een schat aan ervaringskennis

BOSK.nl is dé online community op het gebied van informatievoorziening, belangenbehartiging en lotgenotencontact voor mensen met een lichamelijke beperking. De BOSK wil mensen met een lichamelijke beperking ondersteunen en stimuleren om alles uit het leven te halen.

 

Lees meer over de BOSK website

website KOH

Nascholingen voor huisartsen via KOH

Stichting KOH is een kenniscentrum voor nascholingen, optimalisatie en ontwikkeling van de huisartsen zorg. Via de website kunnen medewerkers van huisartsenpraktijken zich online in schrijven voor cursussen en trainingen om zo de zorg te verbeteren.

 

 

 

Lees meer over de website van KOH

VIT website

Website Vereniging van Integraal Therapeuten

De VIT draagt zorg voor hoogwaardige hulpverlening in de geestelijke gezondheidszorg. De bezoeker van de website kan via de website zoeken naar geschikte zorg en een therapeut in de buurt. De VIT is een netwerk van therapeuten verspreid over het hele land.

 

Lees meer over de VIT website

Wat kunnen we voor u betekenen?

Heeft u plannen voor een nieuwe website in de Zorg of Welzijn sector? laat het ons weten! We zouden graag eens met u van gedachten wisselen.

Neem contact met ons op