NLEN
Vacature

Community websites

Stay connected

Met een online community kunt u een sociaal netwerk bouwen, klant contact verbeteren of meer inzicht krijgen in uw doelgroep. Maakt u daar wel voldoende gebruik van?

community website

Welke kansen liggen er voor uw organisatie?

Een online community is een virtueel netwerk van mensen die elkaar helpen in het bereiken van een bepaald doel; kennis delen, lotgenoten ontmoeten of een zakelijk netwerk opbouwen. Maar hoe zet je dit als organisatie ten volle in? We hebben ervaring in het ontwikkelen van een succesvolle online community en denken graag met u mee over de mogelijkheden.

 

Neem contact op

 

community chat

Een platform voor interactie

Hoe kunt u dit als bedrijf succesvol een online community inzetten? Een community website kan klantenservice verbeteren, informatie opleveren voor marktonderzoek of ingezet worden om feedback van klanten te vragen. Het kan ook een afgeschermde intranet omgeving zijn waar medewerkers met elkaar kennis en informatie kunnen delen.

Intranet oplossingen

Expat Community website

The Expat Community welcomes you!

De online Community website van Holland Expat Center South is een bron van informatie voor expats die wonen en werken in het zuiden van Nederland. De website is een eerste kennismaking met Nederland en de plek om elkaar en nieuwe mensen te ontmoeten en informatie uit te wisselen.

Meer over deze community website

BOSK community

De BOSK online community

De website van BOSK is een online community platform voor en door mensen met een lichamelijke handicap, ouders en mensen die professioneel of anderszins betrokken zijn bij mensen met een lichamelijke handicap. Op de website kunnen lotgenoten met elkaar in contact komen en ouders elkaar vragen stellen. De ouders van gehandicapte kinderen helpen zo elkaar met moeilijke vraagstukken en veel voorkomende problemen.

Lees meer over de BOSK community

Wilt u een online community starten?

Wilt u een keer van gedachte wisselen over de mogelijkheden en kansen die er liggen voor uw bedrijf of organisatie? Neem contact met ons op en we kijken samen op welke manier we een online community kunnen inzetten voor uw organisatie.

Neem contact met ons op