De websites van Strijp-T blijven in ontwikkeling

De afgelopen tijd hebben we het genoegen gehad om verschillende websites te ontwikkelen voor het bedrijvenpark Strijp-T. Net als het bedrijvenpark zelf zijn de websites continu in beweging met nieuwe uitbreidingen en innovatieve features.

De afgelopen tijd hebben we het genoegen gehad om verschillende websites te ontwikkelen voor het bedrijvenpark Strijp-T. Net als het bedrijvenpark zelf zijn de websites continu in beweging met nieuwe uitbreidingen en innovatieve features. Niet alleen het gebied Strijp-T zelf, maar ook een aantal markante gebouwen die zijn omgetoverd in unieke bedrijfslocaties hebben een eigen unieke website. Zoals o.a. de oude energiecentrale dat nu is omgedoop tot Innovation Powerhouse TR, het voormalig glaslaboratorium van Philips Gebouw TZ Gebouw TQ, Gebouw TQ en nu als laatste de oude machinefabriek Gebouw TX.

De laatste ontwikkelingen op Strijp-T spelen zich af rond de (her)ontwikkeling van de voormalige machinefabriek Gebouw TX. Dit gebouw wordt getransformeerd met respect voor historie en opgedeeld in meerder bedrijfshallen. Bovenop de bestaande hal verrijzen straks drie kantoortorens van 5 verdiepingen.

Gebouw TX livestream

Op de website van TX kun je via de Livestream kun je de ontwikkeling van het gebouw live bekijken. En ben je nieuwsgierig of er nog een bedrijfsunit beschikbaar is, dan kun je met de interactieve plattegrond de verschillende units bekijken.

De interactieve plattegronden van TX

De interactieve plattegronden van Gebouw TX maken het mogelijk om op een visuele manier het pand te verkennen en de verschillende units te bekijken. Elke unit heeft een eigen pagina hebben met details zoals afmetingen, locatie, beschikbaarheid, voorzieningen en mogelijke afbeeldingen. Deze pagina''s worden gedurende de ontwikkeling voortdurend bijgewerkt.

Meer over de websites van Strijp-T

We zijn trots om deel uit te maken van dit dynamische project. De afgelopen jaren hebben we diverse websites ontwikkeld voor dit bruisende bedrijvenpark, waar innovatie en groei centraal staan. Een unieke bedrijfslocatie waar geschiedenis en innovatie samenkomen. Mooi dat wij ons digitale steentje bij kunnen dragen aan dit prachtige project in onze mooie stad Eindhoven!

Ook met ons samenwerken?

Laat ons je helpen bij het ontwikkelen van jouw volgende project. Wil je een keer vrijblijvend met ons sparren? Laat het ons dan weten! Je bent van harte welkom bij ons op kantoor in Eindhoven. Bel ons, mail ons of vul het contactformulier in.