Holst Centre

Een uniek innovatiecentrum
op het Hightech Campus Eindhoven

The future belongs
to those who create it

Holst Centre is een uniek innovatiecentrum op het Hightech Campus Eindhoven mogelijk gemaakt door de gedeelde expertise van imec en TNO met als doel om nieuwe innovaties te verbinden met de bedrijven die deze innovaties tot leven kunnen brengen om de wereldwijde maatschappelijke uitdagingen van morgen aan te pakken.

Het unieke Holst Centre
online platform

Softmedia heeft in opdracht van Holst Centre de afgelopen jaren een aantal mooie projecten gerealiseerd. Zo ontwikkelde we o.a. de corporate website, de online jaarverslagen, een thema website rondom Human-centric Wearables en de website rondom de jaarlijkse Holst Centre Innovation Day.

Holstcentre.com

Het Holst Centre online platform is steeds verder uitgebreid met de corporate website van Holst Centre als middelpunt. Deze geeft een beeld van de werkgebieden, carrière mogelijkheden, de medewerkers en de projecten waar aan gewerkt wordt. Innovatieve projecten op het gebied van mondiale maatschappelijke uitdagingen in de gezondheidszorg, mobiliteit en duurzaamheid.

Een multisite platform

Het online platform van Holst Centre is opgezet als een multisite platform ontwikkeld in Storyblok. Binnen het platform kunnen meerdere projecten gemaakt worden die allemaal gebruik maken van dezelfde functionaliteiten en mogelijkheden. De websites hebben wel een eigen stijl, content, gebruiksrechten en een eigen domeinnaam. Zoals de corporate website, een thema website en het online jaarverslag.

De ontwikkelkosten zijn per website een stuk lager en door slim gebruik te maken van de gezamenlijke functionaliteiten kan er veel tijd worden bespaard. Ook het beheren van verschillende websites binnen één omgeving heeft veel voordelen. Een nieuw project toevoegen aan het project kan relatief snel door gebruik te maken van bestaande componenten en mogelijkheden die al eerder ontwikkeld zijn.

Voordelen van een online jaarverslag

Het grote voordeel van een online jaarverslag is dat je eenvoudig wijzigingen kunt doorvoeren. Er kunnen altijd videos, afbeeldingen en interactieve grafieken worden toegevoegd. Vanwege de vele ontwikkelingen kan het jaarverslag snel online worden aangepast of aangevuld als er nieuwe ontwikkelingen zijn. Zo is en blijft het jaarverslag altijd actueel.

Rocket-start your career

Holst Centre is altijd op zoek naar talent. Met meer dan 200 medewerkers uit 28 landen werkt Holst Centre op het Hightech Campus in Eindhoven samen met industriële partners in meer dan 80 projecten. De website is een goed middel om nieuw talent aan te trekken door een beeld te geven van de werkomgeving en de unieke sfeer binnen Holst Centre en de High Tech Campus in Eindhoven.

Holst Centre Innovation Day

Ieder jaar organiseert Holst Centre de Innovation Day met ieder jaar een nieuw thema. Een uniek event om te netwerken en de horizon te verbreden. De Innovation Day is een dag om te laten zien welke innovaties in ontwikkeling zijn en hoe maatschappelijke uitdagingen de nieuwste technologieën ontmoeten.


De mogelijkheden van de Holst Centre multisite

In de vorm van een multisite kan er ieder jaar voor de Innovation Day een nieuwe website worden gemaakt met de specifieke invulling van dat jaar. De voorbijen edities van de Innovation Day blijven bewaard en dienen als een terugblik op het event.

Meer weten?

Benieuwd naar wat we voor jou organisatie kunnen betekenen? Maak dan eens een afspraak met ons om je ideeën voor een website of webapplicatie te bespreken.