NLEN
Vacature

ZonnepanelenBTW

Een dag werk
in de week besparen

Dat was het uitgangspunt voor deze opdracht! ZonnepanelenBTW verzorgt de BTW teruggaaf op zonnepanelen voor haar klanten. Wij hebben een online applicatie ontwikkeld die veel tijd bespaart en de service naar de klant verbetert. Lees hieronder hoe ons dat is gelukt.

 

Bekijk de website

ZonnepanelenBTW
ZonnepanelenBTW

Minder administratie, meer klantcontact

De werkwijze van ZonnepanelenBTW.nl is er volledig op gericht om de BTW teruggaaf zo snel en eenvoudig mogelijk te verzorgen. Zij zijn het vaste aanspreekpunt voor de klant en de Belastingdienst. Ze verzorgen de teruggaaf op zonnepanelen, beantwoort vragen en is de schakel tussen de klant en de Belastingdienst.

ZonnepanelenBTW

Het hele proces gestroomlijnd

Softmedia ontwikkelde de frontend website voor ZonnepanelenBTW waarmee klanten zich kunnen registreren en de online applicatie waarmee het hele proces kunnen doorlopen. Het proces van de BTW teruggave is voor de klant online inzichtelijk in een persoonlijk dashboard. De klant kan in dit dashboard de status van de aanvraag zien, vragen stellen en de benodigde documenten uploaden via de website.

ZonnepanelenBTW

Wat levert het op?

Tijdrovende klussen zoals tientallen brieven per dag in een envelop doen en posten worden nu door de digitale werkwijze met één druk op de knop afgehandeld. De website zorgt er voor dat dit soort arbeidsintensieve handelingen geautomatiseerd worden en het klantcontact wordt vereenvoudigd. Door de enorme tijdwinst is er meer tijd voor bijvoorbeeld persoonlijke service en advies richting de klant.
Meer over online applicaties

ZonnepanelenBTW

Van 1 week naar 1 dag per maand administratie

De klant heeft inkijk in zijn eigen dossier, de actuele status van zijn aanvraag en wordt de klant op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen rond zijn aanvraag. Daarmee zijn veel vragen van de klant verleden tijd! Met behulp van de website wordt er heel veel kostbare tijd bespaard en wordt de service richting de klant sterk verbeterd.

ZonnepanelenBTW

Tijd besparen en service verbeteren

Dat was de opdracht! Samen met ZonnepanelenBTW hebben we deze innovatieve online applicatie ontwikkeld. Een goed voorbeeld van een onderneming die veel tijd bespaard en de service flink verbeterd door gebruik te maken van de digitale mogelijkheden.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Heeft u plannen voor een online applicatie en wilt u uw specifieke situatie bespreken? Neem dan contact op via 040 - 294 06 05 of stuur ons een mailtje. We horen graag wat uw online ambities zijn!

Neem contact met ons op