NLEN
Vacature

VB Groep

Resultaat komt samen

Onder de vlag van VB Groep opereert een groep van 6 zelfstandige ondernemingen. Ze maken gebruik van elkaars expertise en werken samen aan integrale vraagstukken op het gebied van ontwikkelen en bouwen.

 

Bekijk de website

VB Groep
VB Groep

Multisite platform

Ieder van de 6 bedrijven onder de VB Groep heeft eigen wensen, eisen en prioriteiten ten aanzien van de website. Softmedia ontwikkelde samen met de VB Groep daarom een multisite platform. Iedere onderneming kan zelf relatief makkelijk de website indelen naar eigen inzicht, unieke features en eigen huisstijlkeuren. Dit gebeurt onder de overkoepelende online platform omgeving van het moederbedrijf.

VB Groep

Een sterk netwerk van websites

De verschillende websites worden beheerd vanuit één Content Managment System. Ondanks de vele mogelijkheden zijn alle websites gewaarborgd binnen de VB Groep huisstijl. In het CMS kunnen projecten en nieuwsberichten op één of meerdere websites gepubliceerd worden. Dit maakt het onderhouden en waarborgen van de kwaliteit voor de beheerder makkelijk en overzichtelijk.
Meer over webdesign

Responsive intranet

250 medewerkers, 6 bedrijven, 1 communicatie kanaal

De VB Groep bestaat uit 6 zelfstandige bedrijven maar maken gebruik van elkaars expertise en werken samen aan integrale vraagstukken. Het delen van informatie en kennis is daarvoor essentieel. Het ontbrak echter aan een eenvoudig medium dat hierin kon voorzien. Veel informatie werd gedeeld via de mail en opgeslagen op verschillende plaatsen. Om beter samen te werken, sneller informatie te kunnen delen en de maildruk te verlichten hebben we samen een responsive intranet ontwikkeld.

Intranet chat

Een intranet dat medewerkers verbind

Medewerkers kunnen met elkaar communiceren via een berichten kanaal, bijvoorbeeld binnen een projectgroep. Wanneer iemand een nieuw bericht plaatst of een privé bericht stuurt, kan men hiervan op een smartphone een bericht ontvangen. De medewerkers kunnen bekende en onbekende collega’s vinden om van elkaars expertise gebruik te maken.

VB Groep

Responsive intranet

Op een dashboard wordt het actuele informatie. de agenda en nieuws voor de medewerkers intern weergegeven. Alle projecten, medewerkers, bedrijven en thema’s kunnen allemaal aan elkaar gekoppeld worden om op die manier snel bij de juiste persoon uit te komen. Medewerkers kunnen overal berichten en opmerkingen plaatsen om op die manier het intranet te laten groeien met kennis en feedback.

Vragen over dit intranet project?

Heeft u plannen voor een intranet of bent u benieuwd naar wat een intranet voor uw organisatie zou kunnen betekenen? We leggen u graag de voordelen uit van een intranet op maat dat perfect bij uw organisatie aansluit.

Neem vrijblijvend contact op