NLEN
Vacature

Van Wijnen

Social Intranet

Een intranet waarmee de collega's van alle vestigingen en afdelingen met elkaar in contact staan en op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen binnen de organisatie. Een intranet om collega's met elkaar te verbinden, kennis te delen en online samen te werken.

Van Wijnen
Van Wijnen Intranet

Intranet op maat

In opdracht van Van Wijnen hebben we een social intranet geheel op maat ontwikkeld. Het intranet is de manier om kennis te delen, online samen te werken en collega's met elkaar te verbinden. Het intranet biedt functionaliteiten zoals nieuwsberichten, agenda en medewerkersoverzichten, ook berichtenkanalen en toegang tot externe communicatie middelen. Alle informatie is eenvoudig te doorzoeken dankzij een handige zoekfunctie.

Lees meer over onze intranet oplossingen

Responsive intranet

Van Wijnen

Door notificatiefuncties en de Android en iOS apps, wordt interactiviteit tussen medewerkers extra gestimuleerd. Medewerkers kunnen zelf aangeven van welke nieuwsonderwerpen, vestigingen of berichtenkanalen ze notificaties willen ontvangen. Wanneer men met @ wordt genoemd in een gesprek, ontvangt men eveneens een notificatie.

Van Wijnen

Samenwerken en kennis delen

De profielen van de medewerkers vormen het fundament van het intranet. Zo worden nieuwe collega's verwelkomt en jubilarissen in het zonnetje gezet. Door een overzicht van alle collega's, kan men snel achterhalen welke kennis waar binnen de organisatie aanwezig is. Via een persoonlijk berichtenkanaal kan direct contact worden gelegd, ook als iemand op een andere locatie werkt of onderweg informatie nodig heeft.

mobiel intranet

Responsive intranet

Het maakt niet uit of men een computer, laptop, tablet of smartphone gebruikt, door de responsive interface van het intranet en de bijbehorende apps werkt het intranet altijd, overal en op ieder apparaat perfect!

Van Wijnen

Snel schakelen

"De samenwerking met Softmedia ervaren we als erg prettig. We kunnen snel schakelen. Als er verkeerde aannames zijn worden deze vroegtijdig uit een project gehaald en opleveringen gaan altijd volgens afspraak."

 

Anja Gouw - Communicatie Adviseur bij Van Wijnen

Lees hier de hele testimonial

 

 

Advies op maat over een intranet?

Heeft u ook plannen voor een intranet of wilt u gewoon eens van gedachten wisselen met ons? Neem dan contact met ons op! We gaan graag met u in gesprek!

Neem contact op