NLEN
Vacature

HousingXL

The rental agency network

HousingXL is een snel groeiend franchise bemiddelingskantoor op de verhuur en aanhuur markt.

HousingXL
HousingXL

Eenvouding je nieuwe huurwoning zoeken

Bezoekers van de responsive website kunnen op verschillende manieren naar een woning zoeken. De zoekresultaten kunnen getoond worden in een overzichtelijke lijst van woningen of kunnen getoond worden op een googlemaps kaart. Doormiddel van de realtime zoekfilters kan de bezoeker van de responsive website het getoonde woningaanbod verder naar wens specificeren.

HousingXL

HousingXL

De woningen worden in een op maat gemaakt beheersysteem ingevoerd en doormiddel van een JSON koppeling ingeladen op de website. De woningen worden ook automatisch vanuit het CMS ingeladen op andere woning websites zoals Pararius en Jaap.nl.

HousingXL

Zoek en vind!

De responsive website van HousingXL heeft een zeer uitgebreide zoek functie om zo de woning te vinden die perfect bij uw wensen aansluit.

HousingXL

Een aanbod van ruim 1200 woningen overzichtelijk en helder op je scherm

De website van huur en verhuur makelaar HousingXL geeft een compleet overzicht van het woningaanbod van alle Housing XL franchise nemers door heel nederland. Iedere franchise nemer heeft controle over het eigen woningaanbod dat op de website geplaatst wordt.

HousingXL

Een optimalisatie die tijd oplevert

"We willen alle processen zoveel mogelijk optimaliseren. De website is exact gebouwd zoals wij het proces hebben uitgetekend. Voorheen maakten franchisenemers een factuur in Word en werd deze gemaild. Nu verloopt de facturering en betaling via het platform dat Softmedia heeft ontwikkeld. Dat is één voorbeeld van een optimalisatie die tijd oplevert".


Marc van Pelt - Directeur HousingXL
Lees de hele testimonial

Wil je meer weten?

Wil je jouw specifieke situatie bespreken? Neem dan contact met ons op via 040 - 294 06 05 of stuur ons een mailtje. We horen graag wat jouw online ambities zijn!

Neem contact met ons op