NLEN
Vacature

Holland Expat Center South

Working and living in the Netherlands

De website van Holland Expat Center South is een geweldige bron van informatie voor expats
die wonen en werken in het zuiden van Nederland.

 

Bekijk de website

Holland Expat Center South
Expat Center homepage

The Expat Center South welcomes you!

De website is een eerste kennismaking met Nederland en dan vooral Brabant en Limburg. De regiopagina's van Eindhoven en Maastricht worden door de desbetreffende regio zelf beheerd. Hier kan specifieke informatie over de eigen regio worden publiceerd en beheerd worden.

HECS website

Meeting and Greeting the Dutch

De website bevat ook veel informatie over gewoontes, de Nederlandse cultuur en formelere informatie. Er kan makkelijk door de website gebladerd worden doordat er op een slimme manier gebruikt is gemaakt van tags. Deze tags maken het voor de bezoeker erg makkelijk om binnen bepaald thema, snel de juiste informatie te vinden.

housing

Responsive design

De responsive website zorgt ervoor dat de bezoeker op ieder device een goede gebruikerservaring heeft. De layout past zich aan op het formaat van het scherm van de bezoeker. De website bestaat uit een flexibel grid van tekst, navigatie en afbeeldingen die worden gepositioneerd op basis van de device en schermgrootte.

Holland Expat Center South

Geoptimaliseerd voor mobile

De responsive website is geoptimaliseerd voor mobiel. Ze heeft de bezoeker ook op de smartphone een perfecte gebruikerservaring.

Holland Expat Center South

Perfect afgestemd op de bezoeker

De navigatie en het menu van de website is ingericht op verschillende typen bezoekers. Holland Expat Center South richt zich op expats, bedrijven en partners. Zo navigeert iedere bezoeker snel naar het juiste onderdeel van de website.