NLEN
Vacature

Het Ambachtshuis Brabant

Werken met hoofd, hart en handen

De kennis van ambachten behouden, doorgeven en zo goed mogelijk benutten:
dat is waar Het Ambachtshuis Brabant voor staat.

 

Bekijk de website

Het Ambachtshuis Brabant
Het Ambachtshuis Brabant

Kennis van ambachten

Ambachten maken wezenlijk deel uit van de Nederlandse economie en worden beoefend door bijna 1 miljoen Nederlanders. De kennis van al die ambachten behouden, doorgeven en zo goed mogelijk benutten: dat is waar Het Ambachtshuis Brabant voor staat.

Het Ambachtshuis Brabant

Vaklieden, ambachtscoaches en redacteuren

De responsive website van Het Ambachtshuis Brabant maakt het mogelijk om het ambacht nog relevanter en zichtbaarder te maken voor een breed publiek. Dankzij de inzet van vaklieden, ambachtscoaches en redacteuren worden unieke verhalen in het voetlicht gebracht.

Het Ambachtshuis Brabant

Keuze uit ruim 200 ambachten

Op de website wordt een grote diversiteit aan verschillende vakscholingen aangeboden, van houtbewerking tot uiterlijke verzorging. De website koppelt ervaren ambachtslieden, de meesters, aan de leerlingen, de gezellen. De meesters kunnen op de website hun eigen profiel beheren en zo in contact komen met nieuwe leerlingen om hun ambacht door te geven.

 

Het Ambachtshuis Brabant

Ruim 200 verschillende ambachten

Op de website worden ruim 200 verschillende ambachten aangeboden van houtbewerking tot uiterlijke verzorging. De meesters kunnen op de website hun eigen profiel beheren en zo in contact komen met nieuwe leerlingen en hun ambacht door te geven.

Het Ambachsthuis Brabant

Meer dan 400 nieuwe ambachtslieden

Sinds de start in 2013 heeft Het Ambachtshuis Brabant al meer dan 400 mensen op weg geholpen naar het leren van een ambacht, een meester-gezelplaats, het vinden van een baan of het starten van een eigen onderneming. Een team van ambachtscoaches en bevlogen vaklieden zet zich graag in om het ondernemen binnen de ambachtseconomie mogelijk te maken.

Meer weten?

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Neem contact met ons op