NLEN
Vacature

ESI corporate website

Managing Complexity

ESI is een toonaangevend onderzoekscentrum voor toegepast onderzoek voor systeemontwerp en engineering. ESI pakt de steeds toenemende complexiteit aan waarmee de hightech-industrie wordt geconfronteerd. Aan ons de opdracht om de complexe materie van ESI op een overzichtelijke manier online te presenteren op de nieuwe ESI website.

 

Bekijk de website

ESI website
ESI publicaties

Meer dan 1000 publicaties

Het resultaat van de onderzoeksactiviteiten van ESI is een reeks methoden en ondersteunende tools voor het ontwerpen van hightech en embedded systemen. Onderdeel van de website is een uitgebreid archief van diverse publicaties. Het archief van ruim 1000 onderzoeken is te doorzoeken op jaartal van publicatie, auteur en thema

ESI Symposium

Het ESI Symposium

Vanwege het Corona-virus is het jaarlijkse ESI Symposium dit jaar te volgen via een online symposium in de vorm van webinars. De ESI academie biedt daarnaast ook verschillende online cursussen en workshops over de verschillende methoden en tools.

 

Onderdeel van TNO

Onderdeel van TNO

ESI is gelegen op het High Tech Campus in Eindhoven en is onderdeel van TNO en is een open innovatie onderzoekscentrum met partnerschappen met verschillende universiteiten en toonaangevende hightechbedrijven zoals ASML, Philips en Canon.

ESI onderdelen

ESI is een uniek platform voor open innovatie

Het onderzoek van ESI sluit aan bij trending topics die een belangrijke rol spelen in de huidige samenleving. Het doel van de nieuwe website is het navigeren binnen de website duidelijk en intuïtief laten aanvoelen, de onderzoeken beter vindbaar te maken en de website laten aansluiten op de vernieuwde huisstijl. Om de complexe inhoud op een overzichtelijke manier te presenteren is de navigatie structuur vereenvoudigd. Visueel is gebruik gemaakt van iconen om de verschillende onderdelen van elkaar te scheiden.

 

ESI screenshot

Meer weten?

De website van ESI is volledig responsive en ontwikkeld met het Storyblok CMS en biedt tal van mogelijkheden om de website te onderhouden en uit te breiden met nieuwsartikelen, blogs, activiteiten en projecten. Heeft u vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden van het Storyblok CMS? Laat het ons weten! We komen graag op bezoek om te praten over wat we voor uw organisatie kan betekenen.

Neem contact op