NLEN
Vacature

Diverse actie websites

Eindhoven Airport

We zijn trots dat we voor Eindhoven Airport diverse websites hebben mogen maken zoals Anti Kerst Stress, Blogtrippers, Eindhoven Airport Run, Drop & Go, Always Easy en nog een aantal andere.

Eindhoven airport

Deel je mooiste reisverhaal!

Blogtrippers is een competitie van Eindhoven Airport voor het maken van het mooiste reisverslag. Je kan meedoen door een profiel aan te maken en je mooiste verhaal en foto's te uploaden. Vervolgens kun je de inzending delen via je socialmedia accounts. De bezoekers kunnen een online hun stem uitbrengen. De winnaar zal naar meerdere Europese bestemmingen afreizen in twee weken tijd.

Eindhoven Airport

Eindhoven Airport Run

Eindhoven Airport is volop in beweging en organiseerde daarom een samen met haar omgeving de Eindhoven Airport Run. De organisatie van de hardloopwedstrijd blikt tevreden terug op een zeer op geslaagd event. Bekijk hier de sfeerimpressie van de Eindhoven Airport Run 2016.

Eindhoven Airport

Anti - kerst stress

In aanloop naar de kerstdrukte rondom Eindhoven Airport organiseerde de luchthaven een actie om de bezoekers te "ontstressen". Bezoekers konden een "anti - kerst stress" wens indienen. De wens kon gedeeld worden met vrienden via social media en er kon op de website op de wens worden gestemd. De wens met de meeste stemmen werd ook werkelijk vervuld!

Eindhoven Airport

Drop & Go

Op Eindhoven Airport kun jeĀ zelfstandig, eenvoudig en snel je koffer inchecken met Drop & Go. De website legt snel en duidelijk, onder andere door middel van een video, uit wat de voorwaarden zijn waaraan je moet voldoen om deze service te kunnen gebruiken.

Eindhoven Airport

Online huisstijl handboek

Ter introductie van o.a. nieuwe huisstijl en communicatie richtlijnen ontwikkelden wij voor Eindhoven Airport een online omgeving waarop werknemers en andere belanghebbenden op een afgeschermde omgeving het handboek konden bekijken.