NLEN

Costream Intranet

Maakt samenwerken makkelijker

Costream is een intranet dat de stroom aan e-mails, whatsappjes en versnipperde berichten terugdringt en een logisch archief vormt binnen uw organisatie. Costream Intranet maakt het mogelijk om eenvoudiger informatie uit te wisselen, beter samen te werken en sneller informatie met collega's te delen.

Costream Intranet

Altijd en overal efficiënt samenwerken

We gebruiken privé in toenemende mate social media en communiceren daar snel en efficiënt. Het is daarom logisch ook in bedrijfssituaties een digitaal platform zoals een intranet als Costream toe te passen. Het welkoms dashboard van het intranet wordt overzichtelijk het laatste nieuws en de recente ontwikkelingen binnen de organisatie getoond.

Intranet dashboard

Medewerkers verbinden

Het delen van informatie en kennis is voor iedere organisatie essentieel. Maak via Costreeam Intranet gebruik van elkaars expertise en werk samen aan integrale vraagstukken. Dat maakt werken op locatie en thuiswerken een stuk makkelijker.

Costream intranet agenda

De functies van Costream

Costream intranet bestaat uit basisfuncties, zoals nieuwsberichten, profielpagina's van collega's, een agenda en documenten. Maar ook specifieke modules die communiceren en samenwerken vergemakkelijken zoals een chatfunctie. Costream intranet is het platform binnen uw organisatie voor het delen van nieuwe ontwikkelingen, belangrijke gebeurtenissen, evenementen en projecten binnen uw organisatie en over uw branche.

Intranet contacten

Wat is jou expertise?

Leer collega's beter kennen en maak gebruik van elkaars expertise. Iedereen heeft binnen Costream Intranet een eigen profiel met eigen persoonlijke voorkeuren. Laat weten wat jou expertise is! Op het dashboard van Costream Intranet worden de meest recente berichten getoond om zo snel en overzichtelijk de berichten van collega's te lezen en te delen.

 

mobiel Intranet

Kom samen tot nieuwe inzichten

Samen met brainstormen, ideeën delen en samen tot nieuwe inzichten komen. Werk samen in een afgeschermde groep of geef gebruikers toegang tot specifieke onderdelen. Zo is het mogelijk om groepen samen te stellen voor bijvoorbeeld een projectgroep, afdeling of kennisthema. Laat iedereen bijdragen of stel juist een beheerder aan voor verschillende onderdelen. Wat het beste past bij uw organisatie!

 

Intranet Chat

Hallo!

Een # hashtag wordt bij een bericht gebruikt om een onderwerp te benoemen in dat bericht. Men filtert als het ware de informatiestroom rondom een specifiek onderwerp middels de hashtag. Doormiddel van een @ mention kan men een andere gebruiker betrekken in een bericht. Degene die men vernoemt ontvangt hiervan een notifactie zodat hij/zij weet dat ze genoemd zijn in dat bericht. Super makkelijk!

 

Intranet projecten

Belangrijke projecten in één oogopslag

Blijf altijd op de hoogte van een project en zorg ervoor dat de belanghebbende hiervan op de hoogte zijn. Maak projecten aan, beheer en deel deze intern of extern via Costream Intranet. Deel uw documenten makkelijk met anderen en bewaar deze overzichtelijk op één plaats in uw eigen Intranetomgeving.

 

Bent u op zoek naar een intranet?

We snappen dat iedere organisatie een eigen manier van werken heeft. Specifieke wensen en eisen. We kunnen het intranet op maat uitbreiden met functionaliteiten die daarop aansluiten. En in uw eigen huisstijl. We komen graag op bezoek om er verder over te kunnen praten wat een intranet voor uw organisatie kan betekenen.

Neem contact op