NLEN
Vacature

Cinetree

Bijzondere films on demand

Cinetree.nl is een video on demand platform dat zich richt op curatie van films en documentaires die verder gaan dan entertainment. Belangrijke verhalen die je raken, inspireren en aan het denken zetten.

 

Bekijk de website

Cinetree
Cinetree

Films met een goed verhaal

Cinetree is een initiatief van Hanna Verboom. Het online platform biedt video on demand (VOD) aan in de vorm van een abonnement en ontwikkelt met de winst nieuwe films en documentaires. Op Cinetree.nl mag de bezoeker rekenen op kwaliteit; zowel inhoudelijk als qua vakmanschap van de makers.

Lees hier de testimonial van Hanna Verboom

 

Cinetree

Video On Demand

Softmedia ontwikkelde een online platform voor Video On Demand (VOD) en een responsive website die voldoen aan de specifieke wensen en eisen van Cinetree. Want naast films biedt Cinetree ook unieke content aan via het online platform, zoals interviews met de curators, blogs en custom-made posters. Ook gaat Cinetree events en speciale bioscoopavonden organiseren.

 

 

Hanna aan het woord:

"Softmedia heeft een essentiële rol gespeeld in de opkomst van Cinetree. Een goede ontwikkelaar is essentieel in de bouw van een gecompliceerd platform als Cinetree. Ik ben blij dat Softmedia zorgt dat alles gewoon werkt. Het platform is iets dat altijd in ontwikkeling blijft."

Hanna Verboom - Actrice en oprichter van het Cinetree
Lees hier de hele testimonial

curators cinetree

De curators

Een groep toonaangevende curatoren selecteert maandelijks films en documentaires die je gezien moet hebben. Gerenommeerde verhalenvertellers, allen toonaangevend op hun eigen vakgebied, selecteren de films en documentaires. Elke dinsdag en vrijdag verschijnt er een nieuwe filmkeuze van een van de curatoren. Veel van deze titels zijn nergens anders te krijgen of worden als eerste online aangeboden op Cinetree.

Bekijk de curators

Cinetree

Kijk Cinetree altijd en overal

Op PC en laptop kijk je via je browser of download de apps voor iOS, AppleTV en Android. Streamen kan via Apple Airplay of Chromecast. Cinetree is responsive en past zich aan naar de schermresolutie van de bezoeker. Responsive design zorgt ervoor dat Cintree altijd optimaal gepresenteerd wordt. De films van Cinetree zijn op die manier optimaal beschikbaar en de kijkervaring wordt zo eenvoudig mogelijk gemaakt.

Cinetree

Cinetree kiest, jij kijkt

Elke week maken de curators van Cinetree een selectie uit het enorme aanbod aan films. Je kunt op twee manieren films kijken. Wordt lid van de Filmclub zodat je altijd 10 goede films kunt kijken of betaal per film. Bekijk de website van Cinetree voor meer informatie.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Heeft u plannen voor een nieuwe website of een online applicatie? Wilt u eens van gedachten wisselen met ons? Laat het dan weten! We staan altijd open voor interessante ideeën en uitdagende projecten.
Neem contact op