NLEN
Vacature

Bosk

Over mogelijkheden en beperkingen

BOSK.nl is dé online community op het gebied van informatievoorziening, belangenbehartiging
en lotgenotencontact voor mensen met een lichamelijke beperking.

 

Bekijk de website

Bosk website

De online portal voor en door mensen met een beperking

De website van de BOSK is een online platform voor uitwisseling van ervaringen en kennis voor en door ouders van kinderen en (jong)volwassenen met een handicap. De website geeft informatie, adviseert, brengt lotgenotencontact tot stand en behartigt de belangen van mensen met een motorische handicap.

Bosk

Ervaringen delen en kennis uitwisselen

Het platform is zo ingericht dat eigen initiatieven, lotgenotencontact en uitwisseling van kennis, ervaring en producten optimaal wordt gefaciliteerd en ondersteund. Het grootste deel van die informatievoorziening zal plaatsvinden door uitwisseling tussen de bezoekers onderling. De homepage dient als een portal naar de sub-platforms rond verschillende specifieke handicaps.

Bosk profiel

Digitale ontmoetingsplek

Zowel voor ouders als voor de groep volwassenen met een handicap is het goed om met mensen in contact te komen die in een vergelijkbare situatie zitten. De website is daarom ook bedoeld als ontmoetingsplek voor mensen met een handicap. De leden van de BOSK kunnen bijvoorbeeld lotgenoten zoeken in de buurt of contact leggen met andere via het forum.

 

Bosk

Vijf herkenbare profielen

De website is ingericht op 5 herkenbare profielen met een eigen online omgeving, waarbij overlappende content automatisch in de verschillende profielen stroomt. Ieder profiel heeft een eigen kleur die ook in andere uitingen wordt gebruikt. De BOSK richt zich op de grootste handicaps; Cerebrale Parese (CP), Meervoudig complex gehandicapt (MCG), Schisis, Spina Bifida en andere handicaps. Door profilering per handicap worden mensen meer aangesproken en aangetrokken tot de BOSK en wordt het aanbod overzichtelijker en relevanter.

Vertrouwen in de samenwerking

"De kennis op het gebied van websites, ICT en infrastructuur rijkt niet ver in een vereniging als de BOSK. Ik had daarom echt iemand nodig die ik kon vertrouwen. Nadat ik met Softmedia had gesproken, had ik vertrouwen in de samenwerking en dat heeft Softmedia meer dan waargemaakt!"

Wouter Bos - Bestuursvoorzitter van de BOSK
Lees de hele testimonial

Bosk

MyBosk

Op de BOSK website hebben de leden via MyBOSK toegang tot extra informatie en diensten. Op de persoonlijke homepage in MyBOSK kan, door interessegebieden aan te geven, automatisch een selectie gemaakt worden van de meest recente toevoegingen of wijzigingen op de website op die gebieden.

Bosk

Vraag en Aanbod van Diensten

Er zit veel ervaring en expertise bij leden van de BOSK. Om deze ervaring te kunnen uitwisselen is er de rubriek 'Leden helpen leden'. Via deze rubriek kunnen in een veilige omgeving diensten worden aangeboden aan andere leden, of kan er gekeken worden of iemand u van dienst kan zijn.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Laat het ons weten!

Neem contact op